Jump to content

Vand Servere + Addons-uri CS 1.6

Guest

Recommended Posts

CCEez.gifNume produs: Servere + Addons-uri CS 1.6.

CCEez.gifModel: -----

CCEez.gifPret:

Pret-ul unui server este de 3 €.

Preturi addons-uri:

Zombie Plague = 2 €

Zombie Plague + Zombie XP = 3 €

Warcraft 3 = 2 €

DeathRun = 2 €

Surf = 2 €

Respawn = 2 €

KreedZ = 2 €

Hidde-N-Seek = 2 €

GunGame = 2 €

Biohazard = 2 €

Paint Ball = 2 €

SoccerJam = 2 €

Super Hero = 2 €

Jail Break = 2 €

Capture the Flag = 2 €

Preturi pentru plugin-uri:

0.10 € / plugin bagat de MINE (Singurele plugin-uri care nu se pun: Cele DEFAULT de la AmxModX, din MOD-uri (Gen Zombie Plague, etc..), Zombie XP-ul).

CCEez.gifDetalii produs: Pai sunt addons-uri (mod-uri) de Counter-Strike 1.6 si servere de Counter-Strike 1.6, alte detalii nu am..

CCEez.gifStare produs (Deteriorat/Satisfacator/Bun/Nou): Nou-noute.

CCEez.gifMetoda de plata: Cod de reincarcare.

CCEez.gifContact: Yahoo Messenger - vanzari_cs@yahoo.com.

CCEez.gifImagini: Nu exista fiindca depinde de addons-ul sau server-ul care este comandat... imi pare rau si stiu ca scrie in regulament sa fie MINIM 1 POZA OBLIGATORIU dar la acest produs nu am cum sa fac poze.

CCEez.gifAlte precizari: Merita banii + sunt mici preturile ;).

P.S.:

Promotii:

1. Daca ai achizitionat 2 servere iti dau un al 3-lea GRATUIT din partea mea.

2. Daca ai cumparat 2 addons-uri iti mai dau un al 3-lea GRATUIT din partea mea! Orice ADDONS vrei!

P.S.2:

ATENTIE !

1. Doar de la ID-ul vanzari_cs@yahoo.com puteti achizitiona aceste bunuri ! Orice alt ID este FALS si incearca sa va insele. Aveti grija, nu raspund daca cineva face vrun ID FALS si va da teapa !!!

2. Costul va fi totalizat, adica: Server + Addons + Plugin-uri in plus. Daca vreti decat SERVER veti platii decat 3 € (pretul server-ului). Daca vreti SERVER + ADDONS veti platii costul server-ului + al addons-ului. Daca vreti decat addons decat al addons-ului, etc..

3. Metoda de plata este COD-UL DE REINCARCARE.

4. Livrarea server-ului / a addons-ului va fi facuta imediat ce suma care trebuie achitata a fost platita.

UP: Am schimbat preturi-le fiindca erau mari.

UP !!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.