Jump to content

Vand invitatii pentru Dota 2.

Kasper

Recommended Posts

CCEez.gifNume produs: Cheie pentru Dota 2.

CCEez.gifModel: -

CCEez.gifPret: 5 euro(30 sau 40 euro pretul oficial)

CCEez.gifDetalii produs: Dota 2 - Si-a inceput drumul ca un mod pentru jocul WarCraft, cu timpul a devenit una din cele mai populare jocuri online din lume. Dota 2 urmand jocurile Counter-Strike, Team Fortress, Portal, a aparut in urma angajarea autorilor modului de catre compania Valve.

CCEez.gifStare produs (Deteriorat/Satisfacator/Bun/Nou): Nou

CCEez.gifMetoda de plata: clienti.b-zone.ro

CCEez.gifContact: platon.cristian99 | PM pe forum | in samp Kasper

CCEez.gifImagini: http://i.imgur.com/y4NYo.png

CCEez.gifAlte precizari: Pentru ca sa nu apara intrebari:

1)Intai primesc banii, dupa va transmit invitatia.

2)Fiti buni si faceti-va cont Steam de mai devreme, ca sa nu stau sa astept.

3)Daca va trebuie alta metoda de plata, contactati-ma pe Skype.

4)Eu vand invitatie NU cont.

Cheia pentru dota e gift. Adica va faceti account steam sau gasiti acel vechi si va dau invitatia ca un mesaj, nu pot da prin trade, aici nici nu e cazul, daca s-ar face schimb key dota pe alta key pentru alt joc atunci ar mai fi sens.

Poti sa le dai TRADE la invitatii?

Nu, doar send gift, stiu ca multi o sa se teama sa cumpere si ii inteleg. Desi chiar si TRADE nu va ajuta, banii ii da pe clienti si oricum ramane sansa de teapa.

Dar pot spune ca sunt de incredere, acelasi xxxRoacherulxxx mi-a transferat 15kk in loc de 1,5kk si i-am dat inapoi, desi eram cunoscut cu el de maxim o saptamana.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.