Jump to content

Bug/Hack Furat masina

GODlikeX5

Recommended Posts

Nu stiu exact ce este sau cum functinoeaza pe deplin dar este a 2-a oara cand vad faza si mi se pare suspecta, nu pot reclama indivizii din lipsa de dovezi dar treaba sta cam asa cu masina incuiata, ei cumva intra ca pasageri si apoi cu jobul car jacker pe care am vazut pe user panel ca ambii il aveau (unul dintrei ei fiind si cop dar in fine... ) reusesc sa o fure..., cel putin la concluzia asta am ajuns nu stiu sigur daca asa este dar poate si altii ati m-ai patit, cand voi stiati ca incuiati masina de cand va urcati in ea, sa il vedeti cum pleaca cu ea..., ps proprietarul soferul nu mai este in masina. masina este lasata incuiata

Poti intra ca passager , te duci langa un gard,dai g ,playeru va merge in continuu in gard iar automat vei fi bagat in masina ca pasager !!!

problema e ca de la g ajunge pe scaunul la sofer si pleaca cu ea , aia e problema... acum intrebarea e cum... daca e hack sau e doar jobul

Nu este bug , este de la joc. Daca dai G din mersul unei masini te teleporteaza pe scaunul din dreapta adica cel de pe G.

Daca persoana era pe scaunul din stanga cel de pe F si masina sigur era incuiata , inseamna ca avea Hack dar nu prea ai cum dovedi asa usor asta.

In niciun caz nu merge cu jobul car jacker sa dai F la o masina. Cine va spune ca la skill 5 car jacker poti intra in masinile incuiate va minte.

Topic Closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.