Jump to content

Bug rent

VAG

Recommended Posts

Nick-ul tau: VAG

Descrierea bugului: Am fost la rent LV, toate masinile inchise, am fost la rent boat, toate barcile inchise, la rent bike LV, doar 2 scutere deschise. Nu cred ca este un bug, am facut topicul doar pentru a se verifica, mi se pare cam ciudat sa fie absolut luat tot in acelasi timp..

Screenshot(s): -

Nu este bug, un anumit player a rentat masina si dupa a bubito sau a aruncat`o in apa sau a abandonat`o, ea se respawneaza inapoi la car rent / bike rent, insa ramane tot a proprietarului ....

Pentru a putea intra in ea, trebuie ca proprietarul sa dea /unrentvehicle (ceea ce nimeni nu face) sau sa iasa din joc.

Sper ca te-am lamurit, astept un rep_up.png !

Nu este bug, un anumit player a rentat masina si dupa a bubito sau a aruncat`o in apa sau a abandonat`o, ea se respawneaza inapoi la car rent / bike rent, insa ramane tot a proprietarului ....

Pentru a putea intra in ea, trebuie ca proprietarul sa dea /unrentvehicle (ceea ce nimeni nu face) sau sa iasa din joc.

Sper ca te-am lamurit, astept un rep_up.png !

Nu ii ce zici tu, pentru ca e imposibil sa fie luate toate vehiculele de la rent LV, rent bike LV si boat deodata + ca s-a intamplat asta intr-o zi dimneata. Si ti-a mai confirmat asta un owner de biz..

Si eu sunt detinator de Rent - Car Rent Ls , am vorbit cu kelton si a spus ca nu este scripter pentru a rezolva bugul .

Sper sa se rezolve problema deoarece e nasol sa stea masiniile degeaba ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.