VAG Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Nick-ul tau: VAG Descrierea bugului: Am fost la rent LV, toate masinile inchise, am fost la rent boat, toate barcile inchise, la rent bike LV, doar 2 scutere deschise. Nu cred ca este un bug, am facut topicul doar pentru a se verifica, mi se pare cam ciudat sa fie absolut luat tot in acelasi timp.. Screenshot(s): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LongRiverShot Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 este bug...sunt proprietar la car rent ls si are bug.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarzare Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Nu este bug, un anumit player a rentat masina si dupa a bubito sau a aruncat`o in apa sau a abandonat`o, ea se respawneaza inapoi la car rent / bike rent, insa ramane tot a proprietarului .... Pentru a putea intra in ea, trebuie ca proprietarul sa dea /unrentvehicle (ceea ce nimeni nu face) sau sa iasa din joc. Sper ca te-am lamurit, astept un ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAG Posted December 22, 2012 Author Share Posted December 22, 2012 Nu este bug, un anumit player a rentat masina si dupa a bubito sau a aruncat`o in apa sau a abandonat`o, ea se respawneaza inapoi la car rent / bike rent, insa ramane tot a proprietarului .... Pentru a putea intra in ea, trebuie ca proprietarul sa dea /unrentvehicle (ceea ce nimeni nu face) sau sa iasa din joc. Sper ca te-am lamurit, astept un ! Nu ii ce zici tu, pentru ca e imposibil sa fie luate toate vehiculele de la rent LV, rent bike LV si boat deodata + ca s-a intamplat asta intr-o zi dimneata. Si ti-a mai confirmat asta un owner de biz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LongRiverShot Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 mie mi-au confirmat si doi admini.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs AshimaPetrisor Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 si cand se rezolva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAG Posted December 23, 2012 Author Share Posted December 23, 2012 si cand se rezolva? Azi, la rent LS si rent bike LV din nou, doar 2 scutere inchise, restu inchis tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs AshimaPetrisor Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 ar trebuie sa se faca ceva la modul daca nu intri in obiectul inchiriat in maxim 10 minute sa ti se scoata rent. inainte cand jucam acum un an si ceva pe server eu asa pateam daca nu intram in masina dupa un timp cand ma intorceam ma punea sa o inchiriez din nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAG Posted December 26, 2012 Author Share Posted December 26, 2012 Se poate sa primesc si eu un raspuns ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtaZyy Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 La rent bike toate motoarele sunt inchiriate mai toata ziua, dar nu sunt folosite.. propietarii le lasa acolo. Greu gasesti un motor neinchiriat. La rent car si rent boat cred ca-i bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C R A C K Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Si eu sunt detinator de Rent - Car Rent Ls , am vorbit cu kelton si a spus ca nu este scripter pentru a rezolva bugul . Sper sa se rezolve problema deoarece e nasol sa stea masiniile degeaba .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbanescu47 Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Sunt propietarul Boat Rentului si mereu sunt inchise barcile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 O sa se scoata rentul cand explodeaza masina in urmatoarea versiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.