Jump to content

Bug Cars.

South NUTU

Recommended Posts

Nick-ul tau: Nutu.

Descrierea bugului: Deci. , ieri mi-am cumparat un club fara hidden si , m-am dus la casa la Taryd0n unde am rent si am dat /park si s-au facut 2 club-uri. Cand dadeam /carcolor 1 0 se schimba la aman2 masini , cand pune-am /carplate . sau /carplate Nutu. si apoi /park se pune-au la aman2 , cand mergeam la tunning si imi pune-am jenti , nos etc cand ajungeam la rent lafel era si cealalta tunnata , dar la stats nu imi arata ca am 2 imi arata doar 1. Tot ieri seara l-am vandut si cel de-al doilea club a ramas cu carplate nutu in locul un l-am avut eu parcat iar la stats nu imi arata ca e al meu , si nu al nimanui , si poate unii veniti cu raspunsul , "Cel care a cumparat masina a uitat sa dea /carplate " Nu nu a uitat , i-am vandut clubu-l lui uiDivo si el l-a vandut mai departe , Dar in tot acest timp club-ul nu sa miscat de aici de unde am dat ultima data /park cu celalalt Club.

Screenshot(s): http://postimage.org/image/qknn7io8h/

Si eu am avut aceasta problema. Este un bug ca iti cloneaza masina.Tu ai acces doar la masina ta iar masina clona nu o poate folosi nimeni.Eu am patit la un sunrise .Ii spui lui kelton si va sterge clona cand intra pe server. Sper ca te-am lamurit,sarbatori fericite !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.