South NUTU Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Nick-ul tau: Nutu. Descrierea bugului: Deci. , ieri mi-am cumparat un club fara hidden si , m-am dus la casa la Taryd0n unde am rent si am dat /park si s-au facut 2 club-uri. Cand dadeam /carcolor 1 0 se schimba la aman2 masini , cand pune-am /carplate . sau /carplate Nutu. si apoi /park se pune-au la aman2 , cand mergeam la tunning si imi pune-am jenti , nos etc cand ajungeam la rent lafel era si cealalta tunnata , dar la stats nu imi arata ca am 2 imi arata doar 1. Tot ieri seara l-am vandut si cel de-al doilea club a ramas cu carplate nutu in locul un l-am avut eu parcat iar la stats nu imi arata ca e al meu , si nu al nimanui , si poate unii veniti cu raspunsul , "Cel care a cumparat masina a uitat sa dea /carplate " Nu nu a uitat , i-am vandut clubu-l lui uiDivo si el l-a vandut mai departe , Dar in tot acest timp club-ul nu sa miscat de aici de unde am dat ultima data /park cu celalalt Club. Screenshot(s): http://postimage.org/image/qknn7io8h/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avenger Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Si eu am avut aceasta problema. Este un bug ca iti cloneaza masina.Tu ai acces doar la masina ta iar masina clona nu o poate folosi nimeni.Eu am patit la un sunrise .Ii spui lui kelton si va sterge clona cand intra pe server. Sper ca te-am lamurit,sarbatori fericite ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Vorbeste cu Kelton sa iti scoata masina pana se rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.