MaSe ViP Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 (edited) Titlul topicului se numeste ScreenShout , Nu discutii libere Tu probabil nu ai prins vremurile alea bune, cu 100-200 playeri, dar playeri in adevaratu' sens al cuvantului, puteai glumi, nu sareau toti cu bind pe: POST POST POST. Acu', numa' dupa bani, numa' si numa' bani, unii sunt in stare sa dea bani in RL pentru bani in joc. 500 din care doar 50-100 maxim joaca for fun, daca sunt macar 100. Inteleg ce vrei sa zici , cunosc cativa care ar da bani reali pe bani in game Edited February 10, 2012 by MrBIG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talha Jameel Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 When I was new here, B-Zone's game rank was 17 but now 10! Congratulations!!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipper cu punct Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 In seara asta la 21 am fost 546 pe server . Oare daca se va ajunge 600/600 se vor mai adauga sloturi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuTulicaaa Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Mi-as fi dorit si eu sa fiu atunci pe server:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yash Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Ma mai sunase de 2 ori in ziua respectiva: http://postimage.org/image/bx70lw18n/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGU MaXmErCeR Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 players in server has been increased to 536/600 so 500/500 is history!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cas tiel Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Nu aprindeti tigarile langa acest Bobcat.O sa explodeze. Mici scurgeri de benzina.. http://postimage.org/image/4dvsvv5n5/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Bz Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Foarte frumoase pozele . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorynRO Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 (edited) Dupa sedinta de la F&M departament am luat toti cate o masina am vopsit-o rosie si am inceput sa patrulam prin oras, iar pana la urma am blocat autostrada LS-LV. http://postimage.org/gallery/5nv90lhq/ Edited February 24, 2012 by sorynRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenn Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Frumoase poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiprianSilviu Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 (edited) Pwned ! Enjoy ! Edited March 13, 2012 by SampPlayeRR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLark08 Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Frumos cod amice Link to comment Share on other sites More sharing options...
B a x t e R Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Pwned ! Enjoy ! ]Iti dai seama ca ai ban nu ? oricum admir tinta Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceCubeRulz Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 smechera tinta dar urat ca joci cu cod Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyiby Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiprianSilviu Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Echipa de redecorare a sosit. Câteva poze de la noile HQ`uri. Enjoy! HQ Tattaglia HQ Stracci HQ Paterno HQ Cuneo HQ Corleone HQ Barzini TTC Rent Car LV NG LSPD HQ News Reporter HQ F/M HQ FBI *Enjoy, subscribe, + *Next : HQ Taxi, HQ Hitman, HQ School Instructors *Stay tuned! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Asta faci tu la 5 dimineata ma ? Ai pus ceasul sa sune ? PS: Sa faci frumos la taxi poate iei unban, pupincurismu functioneaza... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiprianSilviu Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 (edited) Asta faci tu la 5 dimineata ma ? Ai pus ceasul sa sune ? PS: Sa faci frumos la taxi poate iei unban, pupincurismu functioneaza... 1. Nu. Doar că îmi place arta. 2. N`am nevoie de unban, dacă era aşa, puteam da 10 € pt el, sau puteam evita ban`ul permanent cu programele de schimbat ip`uri. Şi da, pupincurismul chiar funcţionează pentru marea majoritate de pe server. Dar hai să nu ne lungim la vorbă aiurea şi nici să transformăm acest topic, într`unul off`topic, cu post`uri inutile şi să apreciem pozele făcute. Edited March 16, 2012 by CiprianSilviu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 1. Banul pe cont nu il schimbi cu IP, eu ma refeream la banul pe cont logic... 2. Pt hacks nu se da unban nici cu 10 euro. ON-topic: Astept "arta" de la Taxi HQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiprianSilviu Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 1. Banul pe cont nu il schimbi cu IP, eu ma refeream la banul pe cont logic... 2. Pt hacks nu se da unban nici cu 10 euro. ON-topic: Astept "arta" de la Taxi HQ Îmi pare rău dar nu am luat ban pt hack şi puţin îmi pasă dacă am sau nu ban. Revin cu edit pentru HQ Taxi când am timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 1. Esti sigur ? http://b-zone.ro/rpg...&id=3&ac=324106 "jucat pe conturi cu nickuri indecente si hacks. 2. Astept pozele cand ai timp (adica in noaptea asta banuiesc ca tot pe la 4-5 noaptea) ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyiby Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Eu reparand bicicleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiprianSilviu Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 1. Esti sigur ? http://b-zone.ro/rpg...&id=3&ac=324106 "jucat pe conturi cu nickuri indecente si hacks. 2. Astept pozele cand ai timp (adica in noaptea asta banuiesc ca tot pe la 4-5 noaptea) ... Ooo da, ai dat edit şi chiar crezi că`mi pasă ? Voi chiar credeţi că mă interesează atât timp cât eu am vrut să iau ban? Astea sunt doar suferinţe, te asigur din toată inima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 (edited) Ooo da, ai dat edit şi chiar crezi că`mi pasă ? Voi chiar credeţi că mă interesează atât timp cât eu am vrut să iau ban? Astea sunt doar suferinţe, te asigur din toată inima Tu esti o suferinta, daca nu ai fi, nu te-ai baga atat in seama. Apropo de subiectul asta, "pupincurismul", daca unii sunt asa cum sunt..lasa-i sa fie, pana la urma e treaba lor, sa nu crezi ca ceilalti nu ii observa, nu esti singurul care vede lucrurile astea, doar ca noi nu le expunem atat...pana la urma, ce rost are sa iti traiesti viata avand grija de curtea vecinului? Credeam ca esti altfel In fine, imi cer scuze de off-topic, dar ma deranjeaza discutiile de aici. Daca vrei sa dezbatem asta, imi poti da un PM... Uite o poza cu voi: http://imageshack.us.../samp027bu.png/ (daca tot e topic de poze, am zis sa nu fac numai off-topic, si cum nu prea am poze cu alte evenimente de pe server....va dau ce am) Edited March 19, 2012 by Snizel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipper cu punct Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Acum inteleg de ce mereu e lume la spray,ploua cu HTC-uri acolo : PS: Poza nu e modificata,este de la bug+mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts