Maurice Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Nick-ul tau: Maurice Descrierea bugului: Ora serverului este gresita (in urma cu ~20 min) conform http://oraexacta.net/ ... Daca esti in joc, si te ghidezi dupa ceasul care il ai la indemana (cel al serverului), si apoi trebuie sa pleci la scoala, s-ar putea sa te trezesti cu o absenta Screenshot(s): Se poate verifica in joc (sincronizati ceasul PC-ului cu cel de pe site si tastati /timestamp) *Edit: Am completat modelul Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlKhalid. Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Respecta modelul de postare,adu printuri,nu e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Mai bine te uiti la ceasul de pe mana si nu iei absenta. Ora se modifica din script,cum Master nu are timp,va ramane asa un timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arpyy29 Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Nu ai /time? Genius... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maurice Posted December 30, 2012 Author Share Posted December 30, 2012 Mai bine te uiti la ceasul de pe mana si nu iei absenta. Ora se modifica din script,cum Master nu are timp,va ramane asa un timp. Cred ca este preluata ora VPS-ului, ar putea modifica si Bobo Nu ai /time? Genius... Daca taceai, filozof ramaneai, /time arata aceasi ora ca si ceasul din dreapta sus (care uneori se blocheaza) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarzare Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Nu este un bug, din cate am intelez se decaleaza ora serverului cu cate un minut la 24 de ore (adica dupa 24 de ore se cu un minut in urma). Am inteles ca se rezolva odata cu restartarea serverului ... Daca nu stiu eu bine, rog un admin sa ne clarifice situatia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Ora sistemului de operare e de vina la care eu nu am acces. Se va rezolva cand se va putea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.