RubbY Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Nick-ul tau: RubbY Descrierea bugului: Mergeam cu Faggio, qazdawn avand wanted 5... si am scris /arrest bla bla bla, sa am pregatit pentru cand intram in jail, sa-i dau direct... si am dat enter si l-a bagat automat, el fiind pe faggio. Screenshot(s): http://postimage.org/image/en3rpvvmp/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
valirus Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Nick-ul tau: RubbY Descrierea bugului: Mergeam cu Faggio, qazdawn avand wanted 5... si am scris /arrest bla bla bla, sa am pregatit pentru cand intram in jail, sa-i dau direct... si am dat enter si l-a bagat automat, el fiind pe faggio. Screenshot(s): http://postimage.org/image/en3rpvvmp/ cand ai dat enter, tu erai pe faggio? sau ai dat enter la jail si atunci l-a bagat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 cand ai dat enter, tu erai pe faggio? sau ai dat enter la jail si atunci l-a bagat? El era pe Faggio, ca pasager iar eu ca sofer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Mai incearca odata, poate avea vreounul desync Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Mai incearca odata, poate avea vreounul desync S-a intaplat si a doua oara, eram cu el in infernus, a venit un suspect, m-am dat jos din infernus a dat arrest si a functionat, o sa discut cu el sa vad daca mai are poza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo PaRcheTZeL Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Mai incearca odata, poate avea vreounul desync Logic c-avea, că am încercat și eu aceeași treabă cu /arrest din mașină (fix după ce-a postat el atunci bug-ul aici) și nu mergea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3NVER ToV Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Nu cred ca se poate,in poza ta se vede cum ca esti pe faggio si tocmai sus unde i-ai dat arrest,dc nu ai facut chiar cand s-a intamplat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xyz Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 in 20 secunde nu prea vad cum ai putea ajunge de la jail la gsls, nu cumva tu sau el era id 0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 Nu cred ca se poate,in poza ta se vede cum ca esti pe faggio si tocmai sus unde i-ai dat arrest,dc nu ai facut chiar cand s-a intamplat? Esti bastard ? Crezi ca eram atat de prost incat sa fac asta ? Dupa am scris pe chat, ca nu e posibil, rasete... spam, si dupa am facut SS. Multumesc de pareri, nu mai am nevoie de +1. Si nu, nu aveam niciunu id 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.