Jump to content

Noua Dacia Dokker

AnDr3uTzZu
 Share

Recommended Posts

Noua Dacia Dokker cea mai noua masina de marca Dacia din 2012

Incepem cu Motor/Cutie: Inca de la inceput se poate observa cum noul Dokker (inlocuieste MCV-ul) se aliniaza la noua imagine Dacia impusa de Lodgy. Acest model nu se vrea a fi unul care se te impresioneze intr-un mod special ci iti transmite robustete si simplitate, caracteristici mai mult decat suficiente pentru mici intreprinzatori. Dar sa revenim la testul nostru. Am testat modelul Dokker (minibus) de 1.5l diesel cu 75 CP. Cei 75 CP ii atingem la 4.000 RPM iar cuplul de 180 Nm la 1.750 RPM (de remarcat tinand cont ca ii ofera motorului o elasticitate ridicata). Cutia masinii este in cinci rapoarte si se comporta la fel ca la Lodgy. Cursele acesteia sunt scurte (in special in a I-a si a II-a pentru un cuplu rapid in oras) si precise. Antifonarea motorului este satisfacatoare dar devine zgomotos dupa ce depasim 2.500 RPM...Per total NOTA: 4.0dacia-dokker-test-drive-2012-02.png

CONSUM: In urma testului am obtinut un consum mediu de 4.6l/100km combinat urban cu extraurban si cu trei pasageri...NOTA: 4.4dacia-dokker-test-drive-2012-03.png

PERFORMANTE: Dokker accelereaza de la 0 - 100 km/h in 15 sec. si atinge o viteza maxima de 150km/h. La acest capitol este sub VW Caddy sau Skoda Roomster dar isi depaseste fratele mai mare, Renault Kangoo. NOTA: 3.8dacia-dokker-test-drive-2012-04.png

TEHNOLOGIE: In consola centrala a Dokker-ului regasim un sistem multimedia cu un diametru de 18 cm ce are in optiunile sale si sistemul de navigatie. Am testat sistemul de navigatie si vreau sa va spuns ca functioneaza perfect, pacat ca pozitia la bord nu este una dintre cele mai bune. De asemenea, am avem un sistem audio simplu de folosit cu Radio-CD, AUX si Bluetooth...NOTA: 3.8dacia-dokker-test-drive-2012-07.png

EXTERIOR: Dacia Dokker imparte aceleasi forme cu Lodgy dar cu forme simpliste care vor sa accentueze robustetea masinii. Tin sa precizez ca o data ce am testat al doilea model de la Dacia, incep incet dar sigur sa apreciez design-ul anost la prima vedere...NOTA: 4.0dacia-dokker-test-drive-2012-09.png

PRET:...Este unul foarte bun, mai mic si decat al modelului Lodgy. Astfel, Dacia Dokker pleaca de la un pret de 8.700 euro cu TVA inclus si poate ajunge la un maxim 11.500 euro cu TVA inclus. Modelul testat de noi este versiunea Ambiance ce ajunge la pret de 11.100 euro cu TVA inclus. Pana acum, Dacia ne-a dat dovada ca s-a maturizat oferind produse ce rezista in timp si cu costuri de intretinere relativ reduse. Pentru a afla mai multe informatii privind oferta Dacia va sfatuim sa vizitati showroom-ul Auto Sima Beyer Focsani si eventual sa incercati si voi Dokker-ul...NOTA: 4.4TOP+dacia+dokker.png

Edited by AnDr3utZu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.