ConSecinTe Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Voua va merge serverul? Mie imi este picat de vreo 2 ore si imi apare ca e off in client. Pe gametrack vad ca e on incontinu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAdd Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Voua va merge serverul? Mie imi este picat de vreo 2 ore si imi apare ca e off in client. Pe gametrack vad ca e on incontinu.. Serverul ruleaza din cate vad eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConSecinTe Posted January 13, 2013 Author Share Posted January 13, 2013 (edited) Acum reinstalez tekkit.. nu stiu ce poate avea. Credeam ca serverul e picat:)).. Mda ... cand intru pe client imi pica netu, si cand ies revine:| Edited January 13, 2013 by ConSecinTe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cedryk Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 (edited) Serverul este offline. Ala care ti-a zis ca ruleaza din cate vede el, ori e chior ori batut in cap si ar trebui sa mai lase +1. Din cate am vazut eu pe Gametrack arata ON si daca ruleaza si daca nu, deci degeaba va uitati pe el Edited January 13, 2013 by Cedryk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConSecinTe Posted January 13, 2013 Author Share Posted January 13, 2013 Gametrack are refresh rate la nush cate minute.. deaia apare inca on, de cat timp e picat serverul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cedryk Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 (edited) E picat de ceva vreme, 1 ora poate chiar 2. Informatiile de pe Gametrack sunt ca hartiile(sau ce sunt alea unde se scrie, nu stiu, nu ma intereseaza)cu banii de la UE pentru Romania...acolo scrie ca sunt atatia bani dar in realitate...nu prea. Edited January 13, 2013 by Cedryk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConSecinTe Posted January 13, 2013 Author Share Posted January 13, 2013 Mersi pentru ajutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehigh17 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Serverul e ON. Am rezolvat un bug care dadea crash server-ului, pe zi ce trece suntem mai securizati, nu ? Topic closed. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts