Nick15 Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 * Nick-ul tau: nick15 * Descrierea bugului: eram cu masina de TCC la gsls di dintr-o datat mi se face ecranu galbe cu negru si imi scrie "Loading...", si masina dispare. * Screenshot: PS1: Nu doar mie mi s-a intamplat l-a mai multi. PS2: Nu mai avem masini de TCC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoAnTzA Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Am fost in Tcc 2 saptamani si ceva...nu este BUG.Pur si simplu ai luat Epp (Error Processing Player (id) )Mi sa intamplat si mie o singura data dar mi-a explicat si mie altcineva...deci fi sigur nu e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 Am fost in Tcc 2 saptamani si ceva...nu este BUG.Pur si simplu ai luat Epp (Error Processing Player (id) )Mi sa intamplat si mie o singura data dar mi-a explicat si mie altcineva...deci fi sigur nu e bug. OK, da unde-s toate masinile de tcc? Una mi-a disparut mie, una lui dunca etc si nu mai e nici una, am cautat prin toate orasele vreo 3 ore si nu le gasesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Si mie mi sa intamplat asta O_O apoi masina a disparut Cred(nu's sigur) ca trebuie sa asteptam pana se da spawn... Nu ai cum sa le gasesti...dispar complet ... de pe toata harta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 E bug de la SA:MP. PS: Ia incerca sa pui gravity f mare pe serverul tau sa vezi ca face la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.