RazviTnx Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Nick-ul tau: RazviTnx Descrierea bugului: Imi ia 1000$ inainte sa intru si dupa ce ies. Nu am facut postul pentru ca mor de 1000$, l-am facut sa se stie de el si sa fie rezolvat. Screenshot(s): http://i.imgur.com/PXGUDWX.png / http://i.imgur.com/kRNil7o.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENNEY WAS HERE Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Nu e mereu bug-ul, se intampla din cand in cand asa imi facea si mie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toffu Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Situatia e provocata de lag. Si la PNS in zona Vinewood, uneori cand sunt in trecere fara intentia de a utiliza bizul, mi se retrag bani. La acest BIZ mai persista o problema. Masinile de tip "Mesa, Sandking" sau de dimensiuni mari, se blocheaza, ramanand pe biz blocate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo PaRcheTZeL Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 La acest BIZ mai persista o problema. Masinile de tip "Mesa, Sandking" sau de dimensiuni mari, se blocheaza, ramanand pe biz blocate. Asta e din GTA; nu există remediere. Am încercat și eu aseară și nu mi-a luat dublu la intrare / ieșire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scos Din Uz Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Nu e doar la transfenderul ala, mi s-a intamplat si mie de mai multe ori, si la Loco Low Co. si la Transfender de langa CNN LS, asa e la toate transfenderele, dar nu se intampla mereu, si nu cred ca este de la lag... poate un desync de la sv sau cine stie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varanul Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Este adevarat, mi s-a intamplat asta si.. nu am primit nici macar teleport a trebuit sa dau relog.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF N Cristian Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Sigur e de la lag. Cand intrii in el si o tunezi nu iti ia bani dar cand iesi din el dupa 5-10 secunde arata ca tia luat 1k. Deci practic iti ia 1k cand iesi din el.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Principala cauza eset lag-ul, este bine ca ai raportat acest bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAYZE Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Mi s-a intamplat si mie, nu am considerat-o o problema, este de la lag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Y o z u k i Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Da ori din cauza lagului, ori un relog si se rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Se va rezolva in urmatoarele versiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.