Jump to content

GTA San Andreas vehicles - real names

JohNNyB

Recommended Posts

Scuzati ca ma bag dar pentru inceput vreau sa va spun ca TOTI SUNTETI NISTE POST HUNTERI! Voi nici macar nu v-ati uitat la fiecare poza de la a la z sa veedeti ca a pus de mai multe ori aceeasi poza ! Sau poate v-ati uitat doar la masinile pe care v-au interesat sau care le aveti. toti spuneti ca felicitari ai +1 de la mine/ Felicitari pentru munca depusa. Tin sa precizez ca CTRL+C si CTRL+V NU ESTE DELOC MUNCA! Daca era ceva facut de tine (si se vede clar ca nu-i delocfacut de tine, jos palaria, dar asa NU). Si nu am venit aici ca sa critic sau asa, dar nu sunteti deloc realisti voi post hunteri felicitari etc etc, iar el tot post hunter! Scuzati-ma daca v-ati simtit jigniti, dar mie imi place sa spun pe fata adevarul. Si JohnnyB alta data fa ceva facut de tine..

Scuzati ca ma bag dar pentru inceput vreau sa va spun ca TOTI SUNTETI NISTE POST HUNTERI! Voi nici macar nu v-ati uitat la fiecare poza de la a la z sa veedeti ca a pus de mai multe ori aceeasi poza ! Sau poate v-ati uitat doar la masinile pe care v-au interesat sau care le aveti. toti spuneti ca felicitari ai +1 de la mine/ Felicitari pentru munca depusa. Tin sa precizez ca CTRL+C si CTRL+V NU ESTE DELOC MUNCA! Daca era ceva facut de tine (si se vede clar ca nu-i delocfacut de tine, jos palaria, dar asa NU). Si nu am venit aici ca sa critic sau asa, dar nu sunteti deloc realisti voi post hunteri felicitari etc etc, iar el tot post hunter! Scuzati-ma daca v-ati simtit jigniti, dar mie imi place sa spun pe fata adevarul. Si JohnnyB alta data fa ceva facut de tine..

Eu post hunter? intra pe profilul meu si vezi diferenta dintre posturi, de ieri ce am mai facut niste posturi la discutii NG, si aici,

iar munca, daca te OBOSEAI SA CITESTI ce am scris ( cum spui tu ca ai facut ), am precizat :

"

Nu este facut in totalitate de mine, m-am inspirat si eu de pe internet, dar m-am gandit sa vi-l prezint si voua, poate aveti nevoie sa va puneti un mod pe masina sau stiu eu. Pentru cei ce spun "unde este munca ta ?", ei bine, este, pozele care le incarc usor cu usor, greselile gramaticale, etc.

Update:

-foarte multe greseli gramaticale.

-poze

-adaugate cateva masini care nu erau

-adaugata o noua categorie ( motorbikes)

-adaugat cropduster la airplanes

-infernus are alta denumire in real, asa ca am schimbat denumirea ce o avea.

"

Nu am spus niciodata ca am fost original, am facut doar un topic care am considerat eu ca ar ajuta multa lume, sau vrei sa imi spui ca tot ce e la general discussion e original ?

Oricum, multumesc de parere,

am vorbit cu Balon sa dea edit la primul post cu unele greseli, deci o sa fie putin imbunatatit.

Este un topic foarte interesant, dar m-ar interesa un GTA San Andreas cu modurile acestor masini pe care il caut de mult, dar nu gasesc. Exista? :D

Scrie pe google GTA Inside .. si iti apare un site, nu vreau sa fac reclama, desi nu cred ca este considerat asa, nu au servere de cs / samp sau alt ceva.

Jhonny, am zis defapt ca unele masini chiar nu seamana gen la Landstalker daca te uiti..ca de exemplu nu e singura, sunt multe altele. Vroiam doar sa zic ca inainte sa copii de pe site-ul respectiv trebuia sa te uiti la toate.. parerea mea si ar fi trebuit sa stergi pozele care nu semanau aboslut deloc si cautai pe google tu si puneai ceva, la asta m-am referit eu. Oricum frumos pentru cei ce nu stiu, bravo si scuze daca te-ai simtit jignit intr-un fel sau altul, mi-am spus doar opinia proprie.

Eu am pus toate pozele.

Jhonny, am zis defapt ca unele masini chiar nu seamana gen la Landstalker daca te uiti..ca de exemplu nu e singura, sunt multe altele. Vroiam doar sa zic ca inainte sa copii de pe site-ul respectiv trebuia sa te uiti la toate.. parerea mea si ar fi trebuit sa stergi pozele care nu semanau aboslut deloc si cautai pe google tu si puneai ceva, la asta m-am referit eu. Oricum frumos pentru cei ce nu stiu, bravo si scuze daca te-ai simtit jignit intr-un fel sau altul, mi-am spus doar opinia proprie.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.