Jump to content

Cel mai rău / antipatic lider ?

nWo PaRcheTZeL

Recommended Posts

Anthony.

Mag1[k]. La level 3-5 era baietas, s-a ajus si acu' are arfe, ca vezi doamne, e el lider :-J.

Asa fac toti.Toti sunt prietenasi pana se vad cu functii inalte.Din experienta va spun,1 singur prieten s-a dovedit a fi baiat cu cei din jur chiar si dupa s-a vazut sus .Radu. Acum veti spune " aaa ! Da,sigur esti la el in factiune si alea,alea,e normal sa fii lingusitor ". Frate,ma doare-n basca daca am rank 1 sau 6.Daca veti avea sansa sa fiti in H.A cu el lider,si sunt sigur de asta,va veti convinge singuri. Prietenas l-am cunoscut,prietenas a ramas.

Mag1[k]. La level 3-5 era baietas, s-a ajus si acu' are arfe, ca vezi doamne, e el lider :-J.

Așa-i, nu-mi pot nega contradicțiile interioare. Cât am fost în FBI am observat destule pe /d

Anthony.

Asa fac toti.Toti sunt prietenasi pana se vad cu functii inalte.Din experienta va spun,1 singur prieten s-a dovedit a fi baiat cu cei din jur chiar si dupa s-a vazut sus .Radu. Acum veti spune " aaa ! Da,sigur esti la el in factiune si alea,alea,e normal sa fii lingusitor ". Frate,ma doare-n basca daca am rank 1 sau 6.Daca veti avea sansa sa fiti in H.A cu el lider,si sunt sigur de asta,va veti convinge singuri. Prietenas l-am cunoscut,prietenas a ramas.

Radu chiar e băiețaș. Mă înțeleg bine cu el de mult; chiar mă întrebam când o să ia lider acolo la cât timp a stat în hitman.

ON: Corneliu :)) CEL MAI DUR CHIEF PARAMEDIC :))

>:) mwhahaha

ShlomY, acum 2 ani și ceva, pe timpul când era lider la School Instructor. Pot spune că era dur... :)) Dar oricum, a știut ce să facă cu facțiunea. Pentru cei ce nu știu: dacă în trecut era lider dur, nu inseamnă că acum nu mă înțeleg bine cu el, ba chiar suntem și prieteni.

Anthony., m-a urât din nu știu ce motive, banale, cred... Dar până la urmă s-a dovedit a mă accepta în Hitmen Agency (deci, bănuiesc că nu mă mai urăște).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.