Aliynutz Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 <p> Nick-ul tau: aLiYNuTz Descrierea bugului: Nu am mai jucat de ceva timp si acum cand am intrat vad ca am -16500 Materiale. Screenshot(s): http://postimage.org/image/i8hey8sbd/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Shocks Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Daca vrei sa scapi de minus, dute la un politist ( rank 2 + ) si spunei sa-ti dea confiscate la materiale, probabil e ..de pe timpuri cand nu era pe skill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AfricaNu Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Daca vrei sa scapi de minus, dute la un politist ( rank 2 + ) si spunei sa-ti dea confiscate la materiale, probabil e ..de pe timpuri cand nu era pe skill. Nu are nicio treba ca e de pe timpuri. Eu nu am mai jucat de anul trecut si am aceleasi materiale, chiar daca s-a bagat skill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CusacK Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Asta e de cand s-a bagat skill tie ti-a iesit pe minus, vorbeste cu un admin sa te rezolve cu un /edit si gata. (Sper ca ti-am fost de folos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.