Jump to content

Propunere RPG.B-Zone.ro

paLmaT

Recommended Posts

Intr-un fel e bine ca ati deschis al doilea server de rpg , dar pe deoparte e putin aiurea.Am citit cateva chestiu dc sa deschis al doilea server si va dau perfecta dreptate.

Eu propun ca servarul rpg2 sa se inchida si mutarea lui pe rpg1 cu playerii si levalu lor si masini bizuri etc.

Zic aceasta cu ideea ca pe rpg1 sa se joace pe toata mapa , ma refer sf, lv , ls.

In fiecare oras sa existe cate doua mafii sau 3. Ca sa fie 3 mafii trebuie sa mai creati 3 si cred ca pentru un scripter nu e greu.

La factiuni sa poata intra mai multi playeri.

Police Departament sa fie in ls, lv, sf , astfel incat sa existe 3 lideri , cate unu in fiecare oras. Pe forum ar veni 3 topicuri de cereri unde playeru isi va alege orasul .

Bizurile sa se deschida si in al treilea oras . Cum au fost odata chiar si mai multe. Primarii sa fie 3 pt ca sunt 3 orase si fiecare primar sa fie ales de locuitorii din acel oras.

Factiunea News Reporter Poate fi si ea impartita in 3 ca fiecare sa dea informatii si altele despre orasul din care face parte. Bizuri libere , cine scoate al vanzare , factiunea care recruteaza din acel oras , primaru propune... etc diferite exemple.

Factiunea taxi company poate fi si ea impartita in 3 orase .

Pe langa aceste idei mai sunt o gramada pt a ajuta aceasta decizie. Eu am dat aceasta ideee in mare in care ar putea creste nr playerilor .

Va multumesc ...

Cine crezi ca siar da bizul pt altcineva? Adica sa iti dau un exemplu: Razvan14 are bizul "CNN LS" crezi ca el ar fi de acord sa;l dea cuiva de pe rpg 2 pe gratis? Si oricum unii prefera un srv calumea dar nu asa de populat ca rpg 1. Sper ca te-am lamurit.

Cine crezi ca siar da bizul pt altcineva? Adica sa iti dau un exemplu: Razvan14 are bizul "CNN LS" crezi ca el ar fi de acord sa;l dea cuiva de pe rpg 2 pe gratis? Si oricum unii prefera un srv calumea dar nu asa de populat ca rpg 1. Sper ca te-am lamurit.

Pai scripteru poate sa fac sa aibe si 2 bizuri sau mai multe.... Logic ce este asa de greu de candit la asta...

Eu am dat o idee , o propunere nu trebuie sa sarit in sus...

Lipseste logica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.