Squiz TTC Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Nick:Mr.BosS_iulian Raspuns:21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdaNNN Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Nick: Bogdan100 Raspuns: 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1oS Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Nick: B1oS Raspuns: 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzuR Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Nick: AzuR. Rapuns: 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 Câștigătorul ediției 113 este Zobar ($50.000). Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în răspunderea corectă a întrebărilor legate de Sa:Mp B-Zone de către participanți. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită cunoașterea istoriei serverului B-Zone. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta o întrebare legată de SA:Mp B-Zone. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să răspundeți la întrebare și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Întrebare: Cine este liderul familiei Tattaglia? Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: [F4L]Carter Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 114 Întrebare: ce skill îți trebuie la arms dealer pentru a putea lua 1.500 materiale per cursă? Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdaNNN Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Nick:Bogdan100 Raspuns: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South LuNg Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Nick: LuNg Raspuns: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Alexandrew Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Nick: Alexandrew Raspuns: Skill 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENNEY WAS HERE Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Nick: FinsteR Raspuns: Skill 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleTrouble Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Nick:DoubleTrouble Raspuns: Skill 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Nick: psoN Raspuns: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicuu Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Nick: Nicu_Apetrei Raspuns: Skill 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 (edited) Câștigătorul ediției 114 este LuNg ($50.000). Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în răspunderea corectă a întrebărilor legate de Sa:Mp B-Zone de către participanți. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită cunoașterea istoriei serverului B-Zone. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta o întrebare legată de SA:Mp B-Zone. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să răspundeți la întrebare și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Întrebare: Cine este liderul familiei Tattaglia? Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: [F4L]Carter Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 115 Întrebare: cine este Global Moderator? Succes! Edited April 30, 2013 by F4L Deidara Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdaNNN Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Nick: Bogdan100 Raspuns: Bobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 nickname: [s4l]mitch raspuns: skill 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Nick: psoN Raspuns: DaniSteptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1oS Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Nick: B1oS Raspuns: MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 Câștigătorul ediției 115 este psoN ($50.000). Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în răspunderea corectă a întrebărilor legate de Sa:Mp B-Zone de către participanți. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită cunoașterea istoriei serverului B-Zone. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta o întrebare legată de SA:Mp B-Zone. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să răspundeți la întrebare și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Întrebare: Cine este liderul familiei Tattaglia? Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: [F4L]Carter Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 116 Întrebare: cum închiriezi o barcă? Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdaNNN Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Nick: Bogdan100 Răspuns: De la RENT BOAT LV, te urci in barca si folosesti comanda /rent boat Link to comment Share on other sites More sharing options...
aK macabru Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Nick: macabru Răspuns: /rentboat Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Nick: psoN Raspuns: /Boatrent [id] Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted May 1, 2013 Author Share Posted May 1, 2013 Câștigătorul ediției 116 este macabru ($50.000). Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în răspunderea corectă a întrebărilor legate de Sa:Mp B-Zone de către participanți. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită cunoașterea istoriei serverului B-Zone. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta o întrebare legată de SA:Mp B-Zone. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să răspundeți la întrebare și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Întrebare: Cine este liderul familiei Tattaglia? Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: [F4L]Carter Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 117 Întrebare: cine este lider Southern Pimps? Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuSToM Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Nick: CuSToM Răspuns: rizEaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Kama Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Nick: Kamarov Răspuns : rizEa Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1oS Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Nick: B1oS Răspuns: Adrean. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts