thestar01 Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Deci tocmai am facut lvl 5 si as vrea sa stiu de unde imi pot cumpara o masina?Si cum o pot cumpara.Va rog fiti expliciti ca sunt incepator.Ms anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaqtbird Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 O masina o poti cumpara de la DS (Dealer ship) sau de la alti playeri care vand. Poti sa te duci la CNN LS/LV sa dai un anunt cum ca ai cumpara x masina si ca ai x buget. La levelul tau nu cred ca ai foarte multi bani pt o masina .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thestar01 Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Da si cand ajung la dealer ship ce scriu sa pot cumpara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 O masina o poti cumpara de la DS (Dealer ship) sau de la alti playeri care vand. Poti sa te duci la CNN LS/LV sa dai un anunt cum ca ai cumpara x masina si ca ai x buget. La levelul tau nu cred ca ai foarte multi bani pt o masina .. Ti-ai primit raspunsul. /buyvehicle sa cumperi masina, o sa vezi cand ajungi acolo, ca scrie pe acel "i". Ca sa nu deschizi topic pentru fiecare intrebare, foloseste /report in joc, sau pune intrebarile pe care le mai ai aici: http://forum.b-zone....-si-nelamuriri/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.