Chris Scott Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Pe zi ce trece observ ca RPG B-Zone tot mai mult se duce inspre hard role play si asta a inceput sa bata la ochi dupa ce s-a facut topicul cu denominare. Daca tot ati inceput sa mergeti spre asta, eu cred ca ar fi bine sa faceti niste schimbari mai mari pe server si cred ca asa vor aparea cu mult mai multi jucatori. Pe langa faptul ca ar aparea noi joburi, factiuni, etc.. ca pe orice alt hard role play server playerii ar putea discuta liber intre ei, fara frica de warnuri, si stim cu totii, romanului ii place sa "hamaie". Va aparea un interes mai mare fata de joc si se vor atasa mai multi de server. Ce am enumerat mai sus? Am enumerat niste lucruri mai putin importante, dar mai multe lucruri putin insemnatoare, si totusi, interesante, aduc la niste schimbari globale pe server de care pana acum n-au fost pe B-Zone. In caz ca va impiedica frica ( riscul de a pierde playeri care nu accepta hard role play ), ati putea face asta pe RPG 2. Stim cu totii ca acolo bantuie vantul dintr-o parte in alta fara niciun sens. Ar fi macar ceva folos din acel RPG 2. P.S Prin schimbarea de la Role Play la Hard Role Play nu am in vedere sa le luati averile playerilor, dar cum ati spus si la "denominare", sa fie taiate zerourile si sa trecem la preturi cu mult mai reale. Averile raman, dar se schimba regulamentul, e ceva normal. P.P.S Despre creearea unui nou server nici nu mai vorbesc, Bobo in niciun caz nu va baga atati bani pentru un nou server, cu atat mai mult Hard Role Play din care n-ar putea face profit de bani reali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs AshimaPetrisor Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 1. Nu este deschis topicul de propuneri. 2. Primul tau punct de vedere este discutabil, dand frau liber la chat "privat" poti face instigare si decat sa ia unii ban-uri pentru diferite prostii instigati mai bine iei warn pentru limbaj tu. 3. Factiuni vor aparea, job-uri nu cred nu prea ai ce sa aduci pe server, si nu, nu veniti cu propuneri gen maxitaxi, baiat pizza etc 4. Dece sa se creeze un al 3-lea server???? Stii cate pareri contra au fost la al doilea server? PS: Imi scuze scuze adminilor daca sunt deranjati de faptul ca mi-am permis sa comentezi lucruri legate de administrarea serverului. E doar parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Eu cred că tu nu ştii ce e acela Hard Roleplay. Înseamnă să faci tot tot ca în viaţa reală. Adică să foloseşti comanda /me foarte des. Ar trebui introdusă comanda /do şi multe altele. Nu sunt atâţia jucători care ştiu să joace Roleplay iar cei care nu ştiu nu ar face faţă. Nu se poate ca 100 să facă RP iar 100 nu, ar fi haos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManxXxL Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Daca vedeti ca tipicul cu propuneri este inchis, la ce mai faceti alte topicuri? Credeti ca daca faceti voi topicuri se va schimba ceva? Va spun eu ca nu e asa. Asa ca, terminati cu topicurile facutea aiurea. Asteptati sa se deschida topicul pt propuneri si apoi puteti sa va dati frau liber propunerilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Scott Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 3. Factiuni vor aparea, job-uri nu cred nu prea ai ce sa aduci pe server, si nu, nu veniti cu propuneri gen maxitaxi, baiat pizza etc 4. Dece sa se creeze un al 3-lea server???? Stii cate pareri contra au fost la al doilea server? Pizza boy, maxitaxi - astea-s niste fleacuri, daca te intereseaza, da-mi PM si-ti dau un server hard role play sa intelegi despre ce vorbesc. Sunt foarte multe joburi care ar fi putut sa fie binevenite pe server. Un exemplu ar fi: ferma sa fie ca business, proprietarul sa fie fermerul principal. Acesta ar putea angaja fermieri secundari care l-ar ajuta la aducerea incepatorilor la acea ferma prin reclama, etc... ar fi concurenta intre proprietarii fermelor la taxa oferita incepatorilor pentru strangerea cerialelor. Nu ma dau in detalii, cred ca ai prins firul. In legatura de al 3-lea server.. uite-te ca am precizat la P.P.S ca stiu suta de procente ca bobo in niciun caz nu va deschide un al 3-lea server. Citeste mai atent te rog. Eu cred că tu nu ştii ce e acela Hard Roleplay. Înseamnă să faci tot tot ca în viaţa reală. Adică să foloseşti comanda /me foarte des. Ar trebui introdusă comanda /do şi multe altele. Nu sunt atâţia jucători care ştiu să joace Roleplay iar cei care nu ştiu nu ar face faţă. Nu se poate ca 100 să facă RP iar 100 nu, ar fi haos. Am jucat foarte mult timp Hard Role Play, stiu despre ce vorbesc, nu ma fa prost te rog atat timp cat nu ma cunosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Nu vrem sa facem serverul hard roleplay. Momentan nu se accepta noi propuneri pentru server, intrucat exista deja anumite lucruri planificate pentru acesta. Asteptati sa se deschida topicul pentru propuneri, nu mai deschideti topicuri noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.