Jump to content

McLaren P1 (primele imagini cu interiorul autoturismului)

Zobar
 Share

Recommended Posts

McLaren P1

• După ce conceptul P1 şi-a făcut apariţia la Salonul Auto Paris 2012 şi după ce l-aţi văzut la lucru în timpul testelor pe cirucuit, a venit timpul ca McLaren P1 să-şi deschidă uşile şi să ne arate interiorul său.

mclaren-p1-13.jpg?width=867&height=550

• Ce ne oferă McLaren P1 este mai mult vârful iceberg-ului, însă ne mulţumim să adoptăm filozofia "puţin şi bun". Am văzut imaginile oficiale care au prefaţat lansarea conceptului P1 la Salonul Auto Paris 2012 şi imaginile de la testele pe circuit unde P1 scuipă flăcări albastre pe evacuare, iar următorul pas era în mod firesc interiorul.

mclaren-p1-02.jpg?width=867&height=550

• În spatele portierelor care se deschid vertical se află un interior minimalist, care face cu generozitate uz de fibra de carbon şi de elementele desprinse din lumea avioanelor de vânătoare, precum instrumentele de bord digitale şi plafonul panoramic.

mclaren-p1-03.jpg?width=867&height=550

• Am păstrat o surpriză pentru final şi am ataşat şi o serie de imagini cu McLaren P1 pe Circuitul Internaţional din Bahrain, ca să ne facem aşteptarea mai suportabilă.

Aşadar, până la lansarea oficială, puteţi urmării imaginile cu interiorul şi silueta lui P1 regăsiţi în Galeria FOTO.

Sursa mea de ştiri este: ProMotor.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.