Jump to content

Jack Reacher - Jack Reacher. Un glonţ la ţintă

uN1kuL
 Share

Recommended Posts

Trailer:

Regia:

Christopher McQuarrie

Cu:

Tom Cruise, Rosamund Pike

Gen film:

Acţiune

Crimă

Dramă

Poze: 1.

2.

3.

Detalii: Jack Reacher, eroul seriei bestseller care îi poartă numele, creat de Lee Childs, trece graniţa genurilor şi îşi face debutul pe marele ecran în JACK REACHER. UN GLONŢ LA ŢINTĂ. Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise) este pe urmele unui ucigaş care a omorât şase oameni, fiecare dintr-un singur foc. Când poliţiştii sunt siguri că a pus mâna pe suspect, acesta refuză să scoată o vorbă, în schimb le dă o hârtie pe care scrie atât: "Aduceţi-l pe Jack Reacher!". Aşa începe o cursă contracronometru pentru aflarea adevărului din spatele acestui caz, pe care Jack Reacher îl va demonta piesă cu piesă luptându-se cu un duşman la care nimeni nu se aştepta.

Parere personala: Este un film pe care l-am vazut intr-o varianta mai slaba,desi m-am chinuit sa inteleg am reusit cat de cat si astept o varianta mai buna.Merita vazut pentru toate fazele din acest film mai ales cascadoriile lui Tom.

Sursa Cinemagia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.