psoN Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Nick: psoN Raspuns: Sehuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 25, 2013 Author Share Posted April 25, 2013 Câștigătorul ediției 109 este DeathlyHallows ($50.000) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 110 Cuvânt: epstusc. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aK macabru Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Nick: macabru Răspuns: Tepsusc Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdaNNN Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Nick: Bogdan100 Răspuns: suspect Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 25, 2013 Author Share Posted April 25, 2013 Câștigătorul ediției 110 este Bogdan100 ($50.000) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 111 Cuvânt: ertsmashrat. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 (edited) Nick: Rusnac.bZ Răspuns: Smartharest Edited April 26, 2013 by Rusnac bZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Maxim16 Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Nick: maxim16 Raspuns: trashmaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Nick: psoN Raspuns: Ratshmaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdaNNN Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Nick: Bogdan100 Raspuns: Trashsmater Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 26, 2013 Author Share Posted April 26, 2013 Câștigătorul ediției 111 este maxim16 ($50.000) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 112 Cuvânt: aadeemprtt. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW AnTiDoT Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Nick: AnTiDoT Raspuns: departament Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdaNNN Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Nick: Bogdan100 Raspuns: Pardetament Link to comment Share on other sites More sharing options...
aK macabru Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Nick: macabru Răspuns: Deptartamen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Nick: Rusnac.bZ Raspuns: departament Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrAndrew ZEW Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Nick: Mr.Andrew. Raspuns: Departament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 27, 2013 Author Share Posted April 27, 2013 Câștigătorul ediției 112 este AnTiDoT ($50.000) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 113 Cuvânt: ilaagcslu'. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1oS Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Nick: B1oS Răspuns: cslugiaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo Cipi Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Nick: ParKetzal Răspuns: Caligulas Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoacheruL Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Nick: xXxRoacherulxXx Răspuns: Caligulas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zobar Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Nick: Zobar Răspuns: Cagulilas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 Câștigătorul ediției 113 este ParKetzal ($50.000) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 114 Cuvânt: ortomedar. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitzza Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Nick: [Ro]MiTzZzA Răspuns: Moderator Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Nick: psoN Raspuns: Toromedar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicuu Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Nick: Nicu_Apetrei Raspuns: Moderator Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 Câștigătorul ediției 114 este [Ro]MiTzZzA ($50.000) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 115 Cuvânt: iecrp. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts