F4L Deidara Posted May 24, 2013 Author Share Posted May 24, 2013 Câștigătorul ediției 139 este [CBN]SainT ($500) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $500. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 140 Cuvânt: idvoewno. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdaNNN Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Nick: Bogdan100 Raspuns: vinewood Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTn Ezio Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Nick: Casso Răspuns: vinewood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anndi Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Nick: Anndi Răspuns: Vinewood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rashford Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Nick: Bobby. Răspuns: Vinewood Link to comment Share on other sites More sharing options...
JmecK Magnificul Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Nick: dark_darkness Raspuns: vinewood Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Nick: psoN Raspuns: Woodvine Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1oS Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Nick:B1oS Raspuns: vineowod Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted May 25, 2013 Author Share Posted May 25, 2013 Câștigătorul ediției 140 este Bogdan100 ($500) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $500. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 141 Cuvânt: ledidowo. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Kama Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Nick: Kamarov Raspuns : Idlewood Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Nick: psoN Raspuns: Woodidle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lloyd69 Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Nick: Danny Răspuns: Idlewood Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs Dolaru Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Nick: Dolaru Raspuns : Idlewood Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted May 26, 2013 Author Share Posted May 26, 2013 Câștigătorul ediției 141 este Kamarov ($500) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $500. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 142 Cuvânt: hehetac. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN SainT Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 (edited) Nick: [CBN]SainT Raspuns: cheethac Edited May 27, 2013 by CBN SainT Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdaNNN Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Nick: [GF]Osiris Raspuns: Cheetah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nale Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Nick: Nale Răspuns: Cheetah Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Nick: psoN Raspuns: Tahchee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Nick: Rusnac.bz Răspuns: Cheetah Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Shadow Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Nick: Sh@DoW Răspuns:Cheetah Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted May 28, 2013 Author Share Posted May 28, 2013 Câștigătorul ediției 142 este [GF]Osiris ($500) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $500. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 143 Cuvânt: aaferic. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Nick:Rusnac.bZ Răspuns: caferia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladuttzz VO DA Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Nick: Vladuttzz Răspuns: Afaceri Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Nick: psoN Raspuns: Ceriafa Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Necomercial Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Nick : NecoSinz Raspuns : Cefiara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts