DoNtz Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Salut. Am o problema la /login. Am vrut sa merg in nether sa aiu nicipul viselor pt potiuni si in portal mi-a dat eroare java. Acum cind vreau sa intru pe server imi apare animatia de la portal da nu pot da /login Help me plz.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eS Cenzy Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Salut. Am o problema la /login. Am vrut sa merg in nether sa aiu nicipul viselor pt potiuni si in portal mi-a dat eroare java. Acum cind vreau sa intru pe server imi apare animatia de la portal da nu pot da /login Help me plz.! Ce fel de MineCraft ai ? Sp sau cumparat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNtz Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 Ce fel de MineCraft ai ? Sp sau cumparat ? Sp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Ce fel de MineCraft ai ? Sp sau cumparat ? Si care ar vrea sa fie legatura ? Asta este o chestie 100% legata de server. Nu ai respectat modelul, nu ai pus nici o poza. Refaci topicul corect si cu poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts