Jump to content

Ce ziceti de un grup pe Facebook?

DoNtz

Recommended Posts

Salut B-Zone.

M-am gandit sa creeam un grup pe facebook, pentru samperii de pe B-Zone. Si sa fie cel oficial...

Ce ziceti?

Pro sau Contra?

Este pagina oficiala... Nu e grup.

Nu prea cred ca ar avea rost :-S ...exista o pagina de facebook ,dar un grup nu exista si nu cred ca ar vrea mai nimeni asta..

Da, dar pe pagina oficiala nu putem vorbi, nu putem pune intrebari...

Eu cred ca e o idee buna.

Cu mai multi prieteni, si jocul e mai frumos... Daca ai prieten, ai cu cine sa te distrez, sa lucrezi, si timpul curge mai frumos, nu ?

Contra. Multi ar intra pentru a-si bate joc.

Daca ar fii sa creeam, ar fii unul secret... Si cine doreste sa intre, owner-ul grupului il va adauga...

Aia-i pagina, nu grup. L-)

Contra. Nu ai nici o certitudine ca X de pe FB e X de pe B-Zone. Multi ar face misto si caterinca proasta. N-ai cu cine.

Da, ai dreptate. M-am gandit si eu la asta... :(

Pro. Parerea mea e ca s-ar lega mai multe prietenii, si ar fi mai stranse legaturile intre playeri.

Daca s-ar face.. probabil ca ar ajunge "material" pentru b-zone.cocolari.. mai mult sigur. :-J

Exista destui care nu au ce face, si in loc sa se uite in oglinda.. fac misto de altii.

Da. Asta e singura problema. :(

exista o pagina de facebook ..asa ca nu are rost grupul !

Da, exista o pagina... Dar acolo nu poti vorbi, nu ai voie sa vorbesti liber.

Daca ar fii un grup, am putea vorbi deschis, fara probleme. De exemplu, cand cade serverul, putem posta de ce? de cand e off? Sau... daca avem o masina / casa / bizz de vanzare, postezi pe facebook, si creste sansa....

N-ar putea sa fie "secret", cum ai spus tu... Mai multe argumente gasesti mai sus.. N-ar fi un loc unde ne-am comporta civilizat, tinand cont ca pe comunitate acceptam membri de toate mentalitatile si varstele..nu spun ca varsta ar afecta foarte mult modul in care se comporta cineva, dar odata ce crestem, ne maturizam, si invatam sa ne comportam, ceea ce multi de aici nu stiu sa faca. Si nu numai cei de aici...ar mai veni unele persoane special pentru a strica distractia celor de aici, iar daca grupul respectiv nu e bine administrat, nu le va fi foarte greu sa faca asta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.