theogritzi2 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Salut , in general sunt un tip cu foarte multe idei ...si m-am gandit sa va prezint si voua una din ele. Am ajuns sa ma gandesc la ea dupa ce am fost fortat sa stau 6000 de secunde in jail si mi s-a parut foarte plictisitor. Niste conotatii : Intr-o celula goala intra un player arestat acesta va fi primul player si anume playerul X ( liderul celulei ) Apoi mai apare inca un player in aceeasi celula , acesta va fi Y . Playerul X poate sa-i ceara lui Y o taxa de protectie intre 5000 si 20000 in functie de levelul pe care il are. In cazul in care Y nu poate sa plateasca va fi nevoie sa tina de buzunarul lui x De asemeni propun implementarea unui script in care playerul x sa primeasca armura si un cutit sau orice arma usoara .si In cazul in care playerul Y moare sa fie respawnat in aceeasi celula . A tine de buzunar - faci exact ce iti spune X , esti oarecum subordonatul lui . (Un fel de simon spune ) In cazul in care liderul celulei scapa , Y , al2lea ,player devine lider. Legat de taxa de protectie , in cazul in care jucatorul refuza sa plateasca sau sa tina de buzunar , playerul X poate sa il omoare cu cutitul pana iese din jail . (sa fie permis kilul pe afk ) Sugestii..pareri ...? In cazul in care va ganditi sa dati deny la sugestia mea din cauza ca exista lene printre scripteri sau cv de genul , caut eu oameni , testez , intrati si voi testati si apoi puteti implementa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Andrei Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Propunerile pentru server se fac aici: http://forum.b-zone....-pentru-server/ Momentan topicul cu propuneri este închis. Din punctul meu de vedere nu este o propunere bună deoarece se încurajează DM-ul (death-match). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiawatha Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Ideea pare ok. Insa ca acest sistem sa-si aiba rostul detinutii trebuie pusi intr-o incapere mare(Gen o sala de mancat,undeva intr-o curte) ca sa aiba grija de "Buzunarul" lor. Faza cu banii..si asta este cat de cat exagerata..mai bine pe tigari ceva asta e parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theogritzi2 Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 Totusi nu ar trebui sa uitam ca SAMP , deriva din San Andreas si din cate imi amintesc eu , acu vreo 8 ani ideea jocului era sa omori , furi masini ....santajezi etc. Adica sa fim seriosi , mafiotii sunt pasnici , au o gramada de reguli tampite.....nu stiu cv trebuie sa se schimbe e oarecum plictisitor. Am putea sa adoptam si alte lucruri , gen pana la urma DM nu e chiar atat de rau . Se intampla sa mori iti ia 250 si reviii Eu unul dupa ce ma omoara cineva , angajez detectiv sa mi-l caute o zi intreaga daca mi se pune pata . Si o zi intreaga il omor . Puteti sa-mi faceti printuri sa ma postati sa iau ban ce vreti voi , asa mi se pare corect. Nu daca te omoara cnv repede post si gata . Totusi sunt multi copii 13-16 ani . Chestia cu postul ii incurajeaza sa devina niste sobolani si in viata reala . Aaaa mami....etc GRAND THEFT AUTO -marele hot de masini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Topicul de propuneri e inchis, momentan nu se accepta propunei noi, exista update-uri pentru care se lucreaza in prezent. Oricum, ideea nu e atat de buna, are destul de multe erori. Iti pot explica prin PM care sunt alea, daca doresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.