Smooker Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Nick-ul tau: Filica Descrierea bugului: Momentan am level 2 si lucrez ca si gunoier si acum 10 minute cand am ajuns la groapa de gunoi am scris normal /dumptrash si nu mi-a dat nici banii si ma omorat .. nu a tras nimeni cu arma viata am avut aproape plina .. ii a doua oara cand mi se intampla , prima data am crezut ca nu am mai avut viata si acum am vazut ca este un bug ! Screenshot(s): -imi spune ca imaginea nu poate fii incarcata deoarece este prea mare- imaginile le fac cu screenshots si apoi in paint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs AshimaPetrisor Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 mai fa odata si apasa f8 sau fa tot cu prtscsysrq si urca pe imgur.com sau ceva de genul... e greu sa ne dam seama asa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Nu a mai fost postat vreun bug cu descrierea ta,probabil e ceva de tine,tu fiind incepator. Fa poze cu F8,apoi start - my documents - GTA San Andreas User Files - SAMP - screens. Intrii pe uploadimage ori imgur,ori alt site de uploadat imagini,urci poza,si o pui pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S a r p e Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Nick-ul tau: Filica Descrierea bugului: Momentan am level 2 si lucrez ca si gunoier si acum 10 minute cand am ajuns la groapa de gunoi am scris normal /dumptrash si nu mi-a dat nici banii si ma omorat .. nu a tras nimeni cu arma viata am avut aproape plina .. ii a doua oara cand mi se intampla , prima data am crezut ca nu am mai avut viata si acum am vazut ca este un bug ! Screenshot(s): -imi spune ca imaginea nu poate fii incarcata deoarece este prea mare- imaginile le fac cu screenshots si apoi in paint. Nu vad de ce ar trebui sa folosesti paint la SS.Oricum esti sigur ca nu au vreun mod special, like s0beit, si apasand pe o tasta din greseala mori? Nu cred ca este posibil acest bug, nu vad de ce s-ar putea intampla doar tie, si doar uneori.Eu zic sa descarci bandicam, playclaw sau fraps si sa filmezi cand dai /dumptrash, nu ss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypter Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 am patit si eu ceva de genu cand eram garbage man ... dar doar ca la mine knd dadeam /dumptrash se schimba locatia poe undeva prin lv...si masina o luam din ls ... s-ar putea sa fie ceva bug'uri poe acolo , eu nu am raportat ca am crezut ca e cva de la mine din pc,dar vad ca mai sunt probleme asemanatoare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs AshimaPetrisor Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Sigur era o bucla de lag, sau in cazul cand a murit sar putea sa fi fost un hitman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Cel mai probabil te-a omorat un hitman, nu exista un asa bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.