Jump to content

Grave Encounters 2 (2012)

Rothen
 Share

Recommended Posts

Grave Encounters 2

encounters-2-803476l.jpg

Regia: Colin Minihan, Stuart Ortiz

Actori: Juan Riedinger, Mackenzie Gray, Merwin Mondesir

Genul filmului: Horror

Descriere: Alex Wright e un student la film care e obsedat de filmul "Grave Encounter" şi vrea să le demonstreze celor care nu au crezut reale întâmplările din film că se înşeală. Împreună cu prietenii lui, Alex merge să viziteze spitalul de psihiatrie în care s-a întâmplat acţiunea din primul "Grave Encounter". Ceea ce întâlnesc acolo este o entitate malefică de o forţă incredibilă, în faţa căreia grupul de prieteni se apără cu speranţa că lucrurile pe care le ştiu din filmul de care sunt obsedaţi îi vor ajuta să supravieţuiască.

Durată: 100 minute

Trailer

Imagini

graveencounters2-550x311.jpg

grave4.jpg

Părere personală: Filmul se leagă extrem de mult de primul, pot spune că e continuarea acestuia. De fiecare dată când văd trailer-ul/pozele acestui film, mă trec fiori. Nu sunt un băiat fricos, însă acest film mi-a creat anumite momente de frică, când privesc în întuneric, parcă văd anumite secvențe din film. Am mai văzut multe filme de groază la viața mea, zeci, dar sincer să fiu acesta mi s-a părut cel mai bun. Are unele secvențe la care pur și simplu nu poți clipi. Recomand tuturor acest film, dar să îl vedeți seara, căci ziua nu are farmer, vă spun sincer.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.