Blade Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 In acest topic puteti sa postati impresia / parerea despre orasul Timisoara. Puteti sa postati si imagini, locuri de vizitat, cafenele, hoteluri. Trebuie sa respectati urmatorul model: Nick: Impresie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Askhanar Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Nick:LouieBZ Impresie:Merita sa mergi in Timisoara sa petreci un concediu de cateva zile. Nu ezitati sa nu vizitati Catedrala. E un loc minunat in care iti gasesti linistea sufletului. Arhitectura este deosebita.Dupa parerea mea este unul dintre cele mai frumoasa oras din Romania. Ma bucur ca am ocazia sa il vizitez destul de des. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e v i a t h a n Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Nick: Leviathan Impresie: Timisoara?Hmm..pot spune ca este un oras frumos,de acolo este si prietenul meu [F4L]Nielsen,nu am vizitat niciodata Timisoara,dar sper ca o voi face in curat,din cate am auzit este un loc minunat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RisK Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Nick:RisK Impresie:E ca orice alt oras,dar foarte curat . SI este foarte buna berea lor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts