Blade Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 In acest topic puteti sa postati impresia / parerea despre orasul Madrid. Puteti sa postati si imagini, locuri de vizitat, cafenele, hoteluri. Trebuie sa respectati urmatorul model: Nick: Impresie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocaust Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 (edited) Nick:H o | oCausT Impresie:Mi se pare un loc foarte frumos.Cat timp am fost in Madrid-Spania-Vallencia(3 luni)nu a plouat deloc si mergeam si pe la plaja. Pe acolo avea si un teren de activitati:tenis,fotbal,handball,baschet,eu preferam tenisul. In fiecare vineri-sambata-duminca era o cladire unde erau pc-uri si te jucai pe ele gratis toata ziua(cu net) Deci mi-se pare un loc foarte frumos sper sa-l vizitati. V-a si propun sa vizitati Vallencia nu o sa regretati. Edited March 26, 2013 by OcausTT Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Oasis9 Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Nick: [F4L]Oasis9 Impresie: Capitala Spaniei este foarte frumoasa, te poti pierde usor daca nu stii sa te orientezi dar totodata nu ai prea multe de vazut. Sunt foarte multe piscine ceea ce este foarte bine deoarece nu sunt agglomerate cand vrei sa mergi. La pranz mai toate persoanele care lucreaza, stau acasa etc. isi fac asa numita "siesta", somnul de dupa-amiaza. Oamenii sunt foarte prietenosi iar in centrul Madridului poti gasi mai toate atractiile turistice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RisK Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Nick:RisK Impresie:Un oras plin de sitorie , iar muzica dein Madrid te incanta oricand Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 (edited) Nick: Ic3Box Impresie: Este un oras foarte frumos, te poti pierde usor daca nu stii sa te orientezi dar in acelasi timp nu ai prea multe de vazut. Edited April 23, 2013 by Ic3Box Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts