vladuskhy747 Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 De cand cu robotii de la spawn si mall serveru e rupt in lag, exista o conexiune intre cele 2 sau e doar simpla coincidenta. Daca da, va rog descotorisiti-va de boti.Nu sunt singurul ce crede aceasta. Vennom scuze pentru categoria gresita de data trecuta, dar tot nu mi-ai raspuns.Veti face ceva?Nu ar fi trebuit sa ma judeci ca am gresit categoria ci sa imi raspunzi, dar mda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Mda...si eu am vazut ca pe la mall e un lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 (edited) 1. Robotul se numeste NPC sau Bot 2. Lag nu are plural ( Nu poti sa spui am 3 laguri ) Acum referitor la ce ati spus voi da, acele NPC'uri consuma mai mult si o sa renuntam la ele in weekend. Edited March 25, 2013 by 0Vennom0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts