Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Sugestii / Suggestions 📩

Daniel ZEW
 Share

Recommended Posts

Nick: Heineken.
Rank: 2
Propunere: Schimbarea orei şedinţei, adică să fie sâmbătă pe la 10-11 dimineaţa.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Şedinţa e sâmbătă seara, iar unii din noi sâmbăta sunt plecaţi prin oraş, ca orice om, aşa daca am pune-o dimineaţa ar ajunge mai multă lume că dimineaţa nu face nimeni nimic, doar îşi beau cafeaua în faţa pc-ului.

Nick: RexXaR

Rank: 4

Propunere: Să putem da rob la orice oră.

Cu ce crezi ca va ajuta aceasta propunere factiunea?: Majoritatea activităţilor in facţiune se fac după ora 20:00, iar mulţi sunt în jail după 21:00 din cauza rob-ului si nu prea avem cu cine desfaşura un event. Aşa, de exemplu dăm rob la ora 15:00 iar pană la 17:00 ieşim din jail.

Nick:Smek
Rank:3
Propunere:Sa existe un si un fel de taxi aerian gen un heli sau chiar unul acvatic

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?:A fi ceva diferit si distractiv in acelasi timp

Nick: [rTn]AnDr3y.

Rank: 3

Propunere: Propun schimbarea regulei pentru acceptarea comenzilor , sa nu mai trebuiasca sa acceptam in minim 3 secunde . Cred ca ar fi bine daca am putea prelua o comanda in minim 2 secunde .

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Consider ca acesta propunere ne va ajuta pe noi , ca membri ai acestei factiuni , sa putem prelua mai multe comenzi , sa facem fata celor si ls/lv , evitandu-se certurile pe /tx. Multumesc!

Nick:Goosty
Rank:4
Propunere:Propun ca cei de rank 4+ sa isi ia orice Job LEGAL fara cerere job.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?:Cei de rank 4+ sunt in conducerea factiunii si m-i s-ar parea normal.

Nick: Roby69
Rank: 1
Propunere: Propun sa-i transportam pe cei din LS/LV Taxi cu FARE 1$ si cand ajungem la destinatie sa le dam banii inapoi. Stiu ca sfideaza regula nr. 4 de la Regulament, sectiunea FARE, dar aceasta regula sa se aplice doar pentru cei care nu fac parte din LS/LV Taxi.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Am face niste comenzi in plus, nu multe dar conteaza la raport.

_________________________________________________________________________________________________________

Propunere: Propun sa marim Fare, 12$ sau 15$.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Am face mai multi bani, mai ales ca dupa ora 19:00 sunt multi playeri care au nevoie de taxi, $$$.

Propunere: Propun sa-i transportam pe cei din LS/LV Taxi cu FARE 1$ si cand ajungem la destinatie sa le dam banii inapoi. Stiu ca sfideaza regula nr. 4 de la Regulament, sectiunea FARE, dar aceasta regula sa se aplice doar pentru cei care nu fac parte din LS/LV Taxi.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Am face niste comenzi in plus, nu multe dar conteaza la raport.

_________________________________________________________________________________________________________

Propunere: Propun sa marim Fare, 12$ sau 15$.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Am face mai multi bani, mai ales ca dupa ora 19:00 sunt multi playeri care au nevoie de taxi, $$$.

Propunerea 1 - respinsa.

Propunerea 2 - in curs de schimbare.

Nick: DeLiRic1
Propunere: Propun sa se creeze un topic "Donatii" unde toti membrii pot dona o anumita suma de bani, care desigur se vor duce catre premiile acordate de lider pentru diferite castiguri in cadrul factiunii

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?:Liderul nu ar mai da multi bani din 'buzunarul' sau.

Propunere: Propun ca cel mai bun raport sa fie premiat si cu rank up, cum era pe vremuri in alte factiuni

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Ar creste numarul comenzilor pe raport.

Propunere: Propun ca membrii factiunii, cand transporta 2 playeri intr-acelasi loc sa facem 2 screenshoots
, nu doar unul.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Ajuta la raport,

@,

Propunerea 1 : Nu este nevoie , factiunea primeste o anumita suma de bani de la admini din care se platesc salariile si restul sunt pentru premii si concursuri.

Propunerea 2 : Nu se poate da rankup, regulamentul general scrie de ce este nevoie pt rank up , nu se mai poate ca pe vremuri.

Propunerea 3 : Nu se poate asa ceva deoarece tu cand duci un client intr-o zona populata poti face pana la 3 poze, spunand ca ai dus 3, dar defapt tu ai dus doar 1 .

Nick: [MwP]Stephen
Rank: 1 (Trainee)
Propunere: Translate all topics to 'English version'

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Make all forgeins player come to this faction understand what they should do like the rules and activity reports ..

Nick: RelaXx
Propunere: Propun sa mearga sa postezi raportul si pe Google plus

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Pai nu cred ca toti pot pe imgur, eu deja am probleme cu imgur si nu mai pot crea albume, Google plus este mul mai bun, si picasa nu are aceleasi calitati ca Google plus. site http://plus.google.com

Nick: sEc
Propunere: Propun ca fare-ul de noapte sa se schimbe in 15$.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Ar fi mult mai bine pentru noi, mai ales noaptea cand multi au nevoie de taxi. Multumesc pentru atentie!

________________________________________________________________________________________________________

Nick: sEc

Propunere: Propun adaugarea unei ore obligatorii de comenzi pentru toti membri online in acel moment. De exemplu, la ora 20:00, sambata, sunt 10 playeri on in factiune. Din cei 10, cei care nu sunt afk sa lucreze, in caz contrar, sa fie sanctionati.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: In primul rand, mai multa implicare, iar in al doilea rand, mai multa activitate.

Edited by Unchiul sEc

@, Propunerea 1 in discutii, Propunerea 2 exclusa, acesta este un joc, nu vreau sa oblig oamenii sa faca ceva, intri in joc sa te relaxezi, sa interactionezi, sa te distrezi, nu sa fi obligat sa intri sau sa stai crispat ca o sa primesti fw.

Nick - RelaXx
Rank - 2 (Taxi Rookie)
Propunere - Propun ca în fiecare duminică să facem un event cu facțiunea ( pe /requestevent ) de 30-50k

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea? - Păi am observat că mai mereu rămân niște bani din salarii și cred ca nu moare nimeni dacă punem niște bani pentru un event pe care să scrie "By SF Taxi". Așa vom face facțiunea cunoscută și vom vedea cine este activ și cine nu.

Nick -

RelaXx

Rank - 2 (Taxi Rookie)

Propunere - Propun ca în fiecare duminică să facem un event cu facțiunea ( pe /requestevent ) de 30-50k

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea? - Păi am observat că mai mereu rămân niște bani din salarii și cred ca nu moare nimeni dacă punem niște bani pentru un event pe care să scrie "By SF Taxi". Așa vom face facțiunea cunoscută și vom vedea cine este activ și cine nu.

Nu neapărat trebuie sa punem o zi, putem face oricând. Din banii de salarii nu fac eventuri pt server. Aia sunt banii voștri. Spre exemplu puteți aduna 2,3 oameni, câte 10k de unu și acolo sunteți.

Nick - RelaXx
Rank - 2 (Taxi Rookie)
Propunere - Propun ca atunci când se face o reclamație pentru motiv gen AFK ON DUTY sau AFK IN TAXI sau orice altceva implică și cuvântul AFK, in poza care este pusă ca dovadă să apară și un player care nu este afk.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea? - Păi se mai găsesc asemenea "specimene" care vor doar să facă rău și prin simplul fapt că ei au lag pot să prindă un taximetrist (nevinovat) cu semnul de afk, acesta nefiind afk, dar din cauză că playerul are lag il vede afk. S-ar mai reduce din sancțiunile pe baza motivului AFK ON DUTY sau orice altceva ce include statul AFK.

Edited by ST RelaXx

Nick - RelaXx
Rank - 2 (Taxi Rookie)
Propunere - Propun să putem duce colegi din orice taxi cu fare pentru a face comandă.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea? - De multe ori colegii din Taxi LS-LV, și chiar și din Taxi SF au nevoie de taxi și folosesc /service taxi, iar aceștia sunt refuzați sau lăsați să aștepte un taxi LV deoarece Noi sau Taxi LS nu avem voie să le punem /fare sau să facem cu ei o comandă. Așa am mai reduce din timpul pe care un taximetrist îl așteaptă când dă /service taxi și am face și noi o comandă în plus. De sigur, la taximetriști să fie maxim 3 comenzi consecutiv și poate, dacă nu se poate /fare normal, /fare 5 sau 1.

Nick - RelaXx

Rank - 2 (Taxi Rookie)

Propunere - Propun ca atunci când se face o reclamație pentru motiv gen AFK ON DUTY sau AFK IN TAXI sau orice altceva implică și cuvântul AFK, in poza care este pusă ca dovadă să apară și un player care nu este afk.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea? - Păi se mai găsesc asemenea "specimene" care vor doar să facă rău și prin simplul fapt că ei au lag pot să prindă un taximetrist (nevinovat) cu semnul de afk, acesta nefiind afk, dar din cauză că playerul are lag il vede afk. S-ar mai reduce din sancțiunile pe baza motivului AFK ON DUTY sau orice altceva ce include statul AFK.

Nick - RelaXx

Rank - 2 (Taxi Rookie)

Propunere - Propun să putem duce colegi din orice taxi cu fare pentru a face comandă.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea? - De multe ori colegii din Taxi LS-LV, și chiar și din Taxi SF au nevoie de taxi și folosesc /service taxi, iar aceștia sunt refuzați sau lăsați să aștepte un taxi LV deoarece Noi sau Taxi LS nu avem voie să le punem /fare sau să facem cu ei o comandă. Așa am mai reduce din timpul pe care un taximetrist îl așteaptă când dă /service taxi și am face și noi o comandă în plus. De sigur, la taximetriști să fie maxim 3 comenzi consecutiv și poate, dacă nu se poate /fare normal, /fare 5 sau 1.

Cereri respinse.

Nick: Curaj
Rank: 3 ( cabbie)
Propunere: Propun ca toti membrii sa isi mute masinile parcate de la hq (zona cu taxiuri).

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Deoarece aceasta ne-ar ajuta sa ne deplasam mai usor fara sa ocolim.

#Nota: Membrii care mai parcheaza sa fie sanctionati. Multumesc pentru timpul acordat si sper sa se bage in factiuniune aceasta sugestie.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Sugestii / Suggestions 📩