Jump to content

Visarea lucida. Benefica sau nu?

SpeedyRoGamer
 Share

Recommended Posts

Ce este visarea lucida ? Ei bine ea reprezinta o modalitate in care un individ poate dormi constient, adica, atunci cand se afla in vis, el isi da seama ca viseaza si reuseste sa isi controleze propriul vis in asa fel inca poate face tot ceea ce doreste. Sunt multe modalitati in care poti invata cum sa visezi lucid, insa nu vreau sa intru in detalii, puteti da un search pe google pentru a vedea. Eu personal am experimentat o singura data visarea lucida, iar atunci cand am facut-o, nu am putut sta prea mult in vis, deoarece am devenit repede foarte emotionat, emotii care m-au facut sa ma trezesc.

Visarea lucida poate fi benefica din multe puncte de vedere, poate relaxa individul, ii poate crea o buna dispozitie, dar poate fi si daunatoare, de exemplu' au existat cazuri in care indivizii au devenit "dependenti" de visarea lucida, si o faceau fie ca le era somn fie ca nu, ajung chiar sa confunde realitatea ( de aici s-a inspirat si filmul Inception ).

In fine iata intrebarile mele pentru voi, completati dupa modelul dat va rog.

Ati visat vreodata lucid ? :

Crezi ca visarea lucida este benefica pentru organism ( argumenteaza ) ? :

Daca ai visa lucid, care ar fi primul lucru pe care l-ai face :

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.