Jump to content

Facultatea in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca sau Timisoara?

Julema
 Share

Recommended Posts

Salut!

Ca viitor proaspat absolvent al liceului, vreau si eu ca tot omul sa aplic la o facultate in una din cele 4 mari centre universitare ale Romaniei: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca sau Timisoara.

As dori sa scrieti cateva cuvinte, membrii care sunt din aceste orase, despre stilul de viata (cluburi, parcuri, cinema, teatru, chirii, etc... ) , dar si despre respectivele universitati (cat sunt de apreciate, proiecte internationale, etc.), daca stiti.

Acest Thread ar putea ajuta mai multi indivizi care inca sunt prea decisi unde vor sa o apuce.

P.S.: Veniti cu orice fel de informatii!

Eu as prefera Iasi, acum depinde si de alte minoritati

In primul rand din cate am auzit se invata strict pe domeniul care te-ai inscris si ai unde sa te distrezi

Edited by Ic3Box

Salut!

Ca viitor proaspat absolvent al liceului, vreau si eu ca tot omul sa aplic la o facultate in una din cele 4 mari centre universitare ale Romaniei: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca sau Timisoara.

As dori sa scrieti cateva cuvinte, membrii care sunt din aceste orase, despre stilul de viata (cluburi, parcuri, cinema, teatru, chirii, etc... ) , dar si despre respectivele universitati (cat sunt de apreciate, proiecte internationale, etc.), daca stiti.

Acest Thread ar putea ajuta mai multi indivizi care inca sunt prea decisi unde vor sa o apuce.

P.S.: Veniti cu orice fel de informatii!

Salut, in primul rand ar trebui sa te hotarasti ce domeniu/profil/specializare te-ar interesa. Dupa, poti incepe sa cauti cele mai bune facultati din tara pe domeniul cautat pe tine, iar apoi distanta de casa. Eu sunt din Cluj-Napoca, tot aici merg si la facultate dar am colegi din toata tara, chiar si din Chisinau. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.