Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

"smeker" voi cere warn up, pentru ca ti'am mai zis sa nu mai postezi aici, NU esti membru The Stracci Family, este al 3-lea sau al 4-lea post aiurea, daca nu esti membru NU mai posta !!! X(

Back de la scoala, ce fain o fost azi >:D<<'> :)), vorbeam cu anNa pe mess si prin sms-uri :>

Voi ce mai faceti ? :>

najpa ca este inchis b-zone :(( sunt si suparat ca ma doare maseaua ce mai faceti azi am fost 3 ore la sc si maine am teza la romana cmz ? :((

"smeker" voi cere warn up, pentru ca ti'am mai zis sa nu mai postezi aici, NU esti membru The Stracci Family, este al 3-lea sau al 4-lea post aiurea, daca nu esti membru NU mai posta !!! X(

Back de la scoala, ce fain o fost azi >:D<<'> :)), vorbeam cu anNa pe mess si prin sms-uri :>

Voi ce mai faceti ? :>

daca vrei sa sti sunt membru uitate la aplicati am fost aceptat am dat testele leam si luat :) mai uitatae baietas pe forum intreabal si pe nick15 ;)

najpa ca este inchis b-zone :(( sunt si suparat ca ma doare maseaua ce mai faceti azi am fost 3 ore la sc si maine am teza la romana cmz ? :((

daca vrei sa sti sunt membru uitate la aplicati am fost aceptat am dat testele leam si luat :) mai uitatae baietas pe forum intreabal si pe nick15 ;)

Am sa cer warn up pentru tine,NU ESTI MEMBRU STRACCI!

Care vrea sa vada ceva rar pe pamant, sa se uite la poza lu k0zm1n :| deci... =)) nick15 ai o copie... =))

OFF: Imi place ca mi'am uitat parola de la YahooMesenger :X

ON: Mi-am recuperatoo :X

Edited by N33d4Sp33d

1.andreysnk =)) nu te mai da mare ca ceri warn up pentru el iam zis si eu asta si in + este membruu straccii .... 2. daca as posta aici toate motivele care le ai ca sa ti se dea warn up vei lua ban :))

Apai toti am comentat da nici unu nu am facut cum trebe, "smeker" trebuia sa zica ceva de genu... " Buna sunt nou ... :-@ " si asa stiam, da mno el vine si zice " Mno voi ce mai faceti? :-@ " si noi am sarit cu gura pe el :))

SPAM SPAM :)

Edited by N33d4Sp33d

1.El a intrat in stracci dinainte sa fie sv off

2.Uitate si tu la cereri =)) nu te intereseaza nimic pe tine doar "MANCATOR DE POSTURI " tie foame ? dute pe alt forum ... unde off-topic si dublu post ...Nu vreau sa ma cert cu tine dar :| nush .... ma cam inervezi cate odata

N33d iesi din stracci ? :O:((

Edited by EdiRolE

Omg!!!!! Adica tu daca faci 100 de prostii si decat eu le vad :)) trebuie sa nu te reclam >?<Hai frate

:)) doamne deci va rog frumos de tot :)) cat am putut rade uitativa la profilul lui la commentari :))

Edited by EdiRolE