Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce bate vantu asa frate p.aici, hai sa spunem niste bancuri ceva, ca nu se mai poate :))

Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba:

-Asa mic si deja ti-a crescut mustata ?

-Si tu asa mare si tot fara sutien?

Na si radeti frate, sa ne mai trezim :))

Edited by HoolTras

Sa vezi ce am de zis lu nick15 cand vine , m-ati dezamagit total . Voi cand nu aveti stapan va purtati ca animalele(unii) am si ss eu cu gangsteru o sa ii spunem lu nick si o sa fie majoritatea dati afara va asigur ;)

Da si sper sa nu se intample nimic intre membrii stracci adevarati "Hooltras,baddarck,bandee,gangsterul,eu :D " cel putin eu nu am facut nimic rau doar odata recunosc am pus skin de rank mai mare ca ni.la schimbat si nu stiam pe care sa il iau dar l.am schimbat inapoi :{

Da Edi asta este adevarat noi meritam sa ramanem in mafie dar ceilalti dezastru.De cand a plecat nick :(( .Costel,pusca si vyrus tot fac prosti,dm,injura oameni :D .Eu zic ca nu merita in aceasta factiune .Asta e parerea mea. Si ce mai faceti :> ?

Sa intrati la discutiile corleonilor, sa vedeti ce vb intre ei cica ne.au ciuruit la event :))..Parerea lor.

Oricum EdiRole nu trebuia sa le dai banii pt ca Gangstar nu fusese omorat in momentul in care ai dat Over sa ne predam, in fine..Nu putem nega, au jucat si ei bine, dar de la "ciuruit" cum spun ei, pana la ce s-a intamplat de fapt, e cale lunga :)).

Bine ai revenit Nick15..Odata cu sosirea ta sper sa vina si niste schimbari majore in familie, pentru ca in timpul cat ai fost plecat, a fost un mic haos in Stracci..Avem de munca sa ne recapatam respectul celorlalti, unii membrii au avut grija sa ni.l pateze urat de tot.

Din pacate am iesit din Stracii pentru ca asa a considerat nick...imi pare rau desi nu am facut absolut nimic...EdiRole si ceilalti pot confirma...nick nu ma crede asta e...vreau sa va spun ca va multumesc mult pentru tot ce ati facut pt mn si pt ca mati ajutat cand am avut nevoie....pt mn veti ramane NOi1 imi pare foarte rau daca nick crede ca sunt ca si cos7eL si cei care luau heli la rank 2...asta e no sa va uit...Edi imi pare bn pt tn dar cred ca si eu am facut multe pentru factiune si puteam sa primesc Vicario macar...

Imi Pare rau adio :X

Asta e ... si mi.e imi pare rau tu cu mine suntem singurii care am incercat sa reparam totul ... Asta e ... decizia lui conteaza nu avem ce face Salut !....a si nick15 te rog sa modifici totul cu recrutare tot cand ai timp ;) salut !ma dok la tv :-H

Edited by EdiRolE