Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine, 12.01.2017, intre orele 20:00 - 21:30 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

5VYSanF.png

Cine nu face minimul de 900 secunde o sa fie considerat absent.

Incercati sa va conectati mai repede sa prindeti loc pe server.

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat

* Toate warurile sunt obligatorii.

** Accept doar 2 Cereri de Invoire pentru warurile

! Si la atac s-a distrus tot, nici nu se mai da la :30-:31, hai ca e clar

Maine, 13.01.2017, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

oSQzOvi.png

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat

hai salut, de astăzi vă sunt coleg și sper să facem treabă bună împreună, apropo bă, scuzați-mă dar nu mai dau cu invisible, mi-a ajuns =))))

welcome back

O sa ne numim echipa petardă, aia de il sperie pe Coke:)) istoria zice ca inca plânge

dacă coke a dat lacrimi să vezi ce dai tu nebunaticule, ușor cu arfele la mine în pm-uri că am venit contra voastră, s-a-nțeles? nu mă interesează dar ce e prieten e prieten, okay? am tăcut de multe ori dar deja mi-a ajuns, las' că-i bine, zic și eu, nu? s-a ajuns prea rău dintr-un joc și nu prea îmi place, poate vă mai vine mintea la cap. Legeto, ai ani ăia și stai pe joc, e vai de capu' tau atunci, înțeleg, fiecare joacă ce vrea dar sunt unele semne că gaming-ul nu mai e pentru unii. colors, ești doar un frustrat, n-am ce să-ți reproșez, oricum am niște conturi și am să bag niște prieteni să facem babardeală pe voi, papa.

Cică welcome, dar a venit iara după 5 zile.

IAW logic.

am fost chemat, bam, bam, am venit, fără pretenții și cu rost de a ajuta.

repet, cel mai de treabă și pe care-l doare la flocoșenie din vdt este phax, nu mai e ce era demult sau nu știu, dacă vă întrebați nu sunt tsa/nu vreau să fiu tsa, nu vreau să am ceartă cu ei ba mai mult mă înțeleg bine cu majoritatea.

//vdt dacă vreți să ne înjurăm pe skype că e rău, colors zice - legeto face, mai știi mă colors acum 3-4 zile cand mă puneai să vin în vdt și pe 1 luam sublider că tu voiai lider și acum zici că vrei să te lași de joc? penibil. mi-a ajuns, am fost colegi dar acum dacă dezactivez friendly fire tot se duce ținta în voi, pa.

Voi nu ați înțeles o chestie majoritatea, doar Coke iubirea mea a făcut -o.

Eu sunt o fire competitiva, mă enervez și nu reacționez prea bine, cu mulți dintre voi aia din zew sau royal m-am certat la cuțite fiindcă ăsta sunt eu, mereu vreau sa fiu cel mai bun, dacă te văd mai slab sa te iau la mișto, dacă încerci sa mă iei la mișto sa te ard și tot așa. .. Eu nu pun suflet în joc, eu am pus suflet când eram bididiu.

Ideea e ca eu vreau LS, Coke vrea LS, voi aveți codați ... Noi avem codați. .. csf, eu nu latru ca sa știți, dacă as vrea as putea întoarce situația după bunul plac. .. Nu vreau sa ajung sa fac ce am făcut la rivali ca sa iau doua orașe, eu încă sper ca mai exista și distracție. .. la Warurile cu TTB și VTB:))

Și ba iaw, eu sunt suferință frate, nu o sa mă rog de nimeni niciodată, și nu știu ce face colors, pentru mine odată ce ai ieșit de la mine ești un om mort, inexistent, așa ca ce ai vorbit cu colors nu ai vorbit și cu mine da? Ca sa cclarificam asta.

La fel si cu Road / snr / unq / squizz și cine a mai ieșit pe care îi consideram tovarăși, acum sunt morți pentru mine, nu mă interesează cât de prieteni(sau dacă am fost vreodată ) mi-au fost.

Cat timp sunt lider o sa port pica și dușmănie, când o sa se duca chestia asta o sa redevin eu, și nu o sa mai fie așa, nu sunt arfe la mine ca sa știți, deși poate mi-as permite câteva.

Coke vreau +1 !!

Edited by Askhanar

@@Askhanar, Eu nu cred ca tu iti dau seama de ceva, pana sa vina Silentu, colors si restu stim cum era Verdantu, tu n-ai cum sa te numesti o fire competitiva doar prin membri.

Asa era si RDT-u cand aveau acesti membri si acum ? membri pentru rank. Eu nu-ti zic nimic in nume de rau dar vreau sa intelegi ca unele ganguri/factiuni n-ar fii nimic fara anumiti membri.

Pwp de la G Man

Edited by Hyde VIP

Vina mea ba sylvyule, am uitat cat de copil e znoss.

Atenție se anunța Revoluția, vine rivala în Verdant, toata crema, daca Coke vrea sa jucam dur, sa jucam.

M-am lămurit de prietenii de pe b-zone, niciodată nu te poți baza pe ei

Excuse me. Trebuie să ai încredere în cine trebuie, ați venit cu post-uri și Cokiță a luat LW și era gata să iei și tu, ce să facem aici?

La fel si cu Road / snr / unq / squizz și cine a mai ieșit pe care îi consideram tovarăși, acum sunt morți pentru mine, nu mă interesează cât de prieteni(sau dacă am fost vreodată ) mi-au fost.

Păi normal dacă tu ești cu două fețe, mi se pare ceva normal de la tine să nu-ți pese, cum ai luat lider ai dat repede sublider la giggal sau cum îl cheamă, nu i-am reținut numele. Eu te-am pupat și o să-mi mai opresc gura spre tine peste vreo lună sau așa că o să am sarme în gură.

Nu e nimic că l-ai contrazis, dar subliderii și-au adus membrii.

Ba suferindule, mafia mi-am facut-o singur, nu kross si colors, ei se ocupa de ea ai inteles, lasa comentariile la adresa mea.

Radule= tu mie imi esti indiferent si nu te suport de la un timp asa cum nu ma suportai nici tu in 2013

@IAW, pentru ce ai zis mai jos maine esti out din GSB!

Edited by Askhanar

Ba suferindule, mafia mi-am facut-o singur, nu kross si colors, ei se ocupa de ea ai inteles, lasa comentariile la adresa mea.

Radule= tu mie imi esti indiferent si nu te suport de la un timp asa cum nu ma suportai nici tu in 2013

îmi ești dulce, te iubesc, hai pleacă, deja mi-ai făcut nervi și mă pui să bag codați mai mulți ca tine de pe conturi, nu mă face să regreți după, le dau codu' de pe net da' o seară tot stai jos.

Maine, 16.01.2017, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

08OwlMs.png

Ai 20 de ani degeaba ba legeto, bagi suferinte de 2013 in tine cu ură si rahaturi. Dacă nu ar avea cine sa iti organizeze mafia, cu toti codatii tai cu care te lauzi tot nu ai face treaba. Esti ofticat ca am stat cu coke pt ca e un lider de 10 ori mai bun decat toti la momentul actual. Nu ca nu te suportam,dar imi făcusem o impresie despre tine ca esti prost acum 3-4 ani si te luam la pl, acum au trecut atația ani si esti din ce in ce mai prost, sau te arăți. Nu am cum sa spun ca nu te suport pentru ca ar trebui să cobor la un nivel prea jos ca sa nu suport un redus mintal.

@@Askhanar, De cand ai devenit asa idiot? Purtati`va dracu ca atare. Degeaba esti competitiv aici ca nu rezolvi nimic. Daca iei LS`ul ce faci? Cui crezi ca ii pasa ca ai luat ls`ul? Ai vazut si tu cat de usor poti lua lider acum. Stim amandoi ce facem noi in tineretile noastre si cu toate astea am luat lider amandoi. Nu e nici o satisfactie cand vezi orasul ala negru, crede`ma. Ca ai 1 turf sau 24 e same shit. Incearca sa nu mai dai pe toata lumea la o parte din cauza unor turfuri ca nu ajungi nicaieri. Mai devreme sau mai tarziu o sa ramai fara amandoua si o sa iti dai seama ca a fost degeaba totul. Gandeste`te mi bine inainte de a lua niste decizii. Fi ala care il stiu eu si nu un prost cu diploma.

@@Askhanar, De cand ai devenit asa idiot? Purtati`va dracu ca atare. Degeaba esti competitiv aici ca nu rezolvi nimic. Daca iei LS`ul ce faci? Cui crezi ca ii pasa ca ai luat ls`ul? Ai vazut si tu cat de usor poti lua lider acum. Stim amandoi ce facem noi in tineretile noastre si cu toate astea am luat lider amandoi. Nu e nici o satisfactie cand vezi orasul ala negru, crede`ma. Ca ai 1 turf sau 24 e same shit. Incearca sa nu mai dai pe toata lumea la o parte din cauza unor turfuri ca nu ajungi nicaieri. Mai devreme sau mai tarziu o sa ramai fara amandoua si o sa iti dai seama ca a fost degeaba totul. Gandeste`te mi bine inainte de a lua niste decizii. Fi ala care il stiu eu si nu un prost cu diploma.

pe care* in plm de prost ❤

Incearca sa nu mai dai pe toata lumea la o parte din cauza unor turfuri ca nu ajungi nicaieri. Mai devreme sau mai tarziu o sa ramai fara amandoua si o sa iti dai seama ca a fost degeaba totul.

Asta iti ziceam eu acum 6 luni, dar cine sa asculte... Edited by pHeNOMz0r ZEW