Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Re all...

Hooligan..Sper sa nu fiu demis ca am 3 zile de cand nu mai joc ... :| ( de 3 zile astept sa iau unban dar ma baga mama in seama X( ) .....

Sper sa ma intelegi....Dar ..daca trebuie sa stai saptamani/luni/ani..sa iei unban ca ai gresit parola....asta`i partea a 2a... :-J

Salutare!Back si eu de la scoala.In sfarsit Week.:X

Neatza all :)

MrUnivel la semnatura ta lipseste Razvan14 :))

Astazi teza :D/

Edit:Bafta la teza CristianoC

Razvan14 nu e lider Coreleone? :-? Ala cu respectu parca :)).

Da, da el e modestu :))

'Liderul Nr 1'

Eu incer sa imi fac ceva setari la windows :-??

* Nick-ul tau: [F4L]duBliss* Level-ul detinut:27+* Adminul care te-a banat:Kip* Motivul pentru care ai luat ban: afaceri impotriva regulamentului ? * Explicatie: acum vreo 2 saptamani a intrat kip de pe un alt id si ma intrebat daca vand masina pe bani reali,si eu iam zis ok 2 milioane (era mai mult ca o gluma cine e prost sa dea 2 mil ?) si nu am dat masina,si parca si sa te dai drept altcineva era interzis,in 11 luni de cand joc pe b-zone nu am creat niciodata vreo problema sau mai rau nu mam certat cu niciun admin am incercat sa imi vad de treaba si iau ban pentru o prostie ? de cand se pedepseste intentia .. un advertisment de genul vezi ca sunt cu ochii pe tine daca ai de gand sa faci ce ai zis iei ban cred ca era de ajuns.* ScreenShot (obligatoriu): Nu am facut am dat /q de nervi.* IP-ul tau: Routabil* Alte precizari?: -

3Cred ca nu mai este nevoie sa postez pozele , avand in vedere ca ai recunsoscut . Intradevar pana acum nu ai creat probleme , am avut o discutie cu tine si cu ceilalti admini si am decis sa iti dam ban . Alti playeri au facut " tentative de afaceri cu euro " si au primit ban permanent , la fel este si in cazut tau , in gluma sau in serios ai spus asta pe messenger si in game atunci cand te-am intrebat . Acum noi nu avem de unde sa stim ca ai facuto in gluma sau nu . Asteapta raspunsul lui Thomas .1 2345

Chiar nu imi place cu ce se ocupa admini acum, prin 'capcana' asta kip ne arata ca , chiar a vrut sa scape de dublis.

Edited by Flav1u

Da, am fost Vacar in paterno :)) si chiar mia placut cum se comporta dub cu membri

Chiar nu avantaja pe nimeni indiferent de cine ar fi si pentru asta il respect.

Edit: MrUnivel acuma vad ca mai pus la semnatura =))

mai nimerit la fix :)) dar Dre si shlomy is cei mai tari :))

Edited by Flav1u