Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

KaKuZu ai varianta finala la 0.3c? sa pus 0.3c...si mie imi dadea Didn't respond..ca nu aveam 0.3c

Simt ca nu mai rezist cu toti fomistii astia ( POLICE DEPARTAMENT ) .... Deja imi ia carnetu a 3a / a 4 a oara( normal, aceasi persoana )...Si ... Normal..Orice fomist profita daca treci cu 2 roti dunga galbena..... Inebunesc !!!

P.S.: Hooliganu, sedinta cand se va tine? Tot maine...?

Scuze ca intreb dar.... Maine e 31..... Si sa stiu daca sa fiu acasa la 21:00 ...

Edited by CiuleTexXx

KaKuZu ai varianta finala la 0.3c? sa pus 0.3c...si mie imi dadea Didn't respond..ca nu aveam 0.3c

Simt ca nu mai rezist cu toti fomistii astia ( POLICE DEPARTAMENT ) .... Deja imi ia carnetu a 3a / a 4 a oara( normal, aceasi persoana )...Si ... Normal..Orice fomist profita daca treci cu 2 roti dunga galbena..... Inebunesc !!!

Cine ce unde cand ce varianta am 0.3c dupa ce mia picatt neul in timpul warului cu corleone nu am mai putut intra...

Care dintre nehaliti tia luat carnetul?

CoryNNa .. Si chiar de 3 ori consecutiv ... Deja sunt "urmarit de fani" ... :-J

Problema este ca... Ea ducandu-ma la PDLS sa ma bage in jail .. In fata ei mergea unu numai pe CONTRA SENS .. si i-am zis multe... Mie imi ia repede carnetu ca am trecut cu 2 roti pe contra-sens.. Dar ala ca merge in fata ei + pe contra sens.. Nu, nu ii face nimic... :-J

Edited by CiuleTexXx

Dar ce versiune??ca ai spus ca imi trebuie varianta finala..o reinstalez pe aia pe care o am??

Neata'

http://sa-mp.com/download.php Femeieee...care dintre alea le iau???

Lasa

Exista Bind pt foeum sa fac si eu +100000000000

Ce imi place ----------> :topic_closed:

Edited by KaKuZu

Neata

Norex? Stii ca noi nu facem DM Aiurea???

P.S.: Hooliganu? Cand facem sedinta azi sau maine?... Deoarece maine e 31, si vreau sa stiu daca trebuie sa fiu maine la 21:00 acasa...

Edited by CiuleTexXx