Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun,sa fiu pe scurt , m-am simtit foarte bine in aceasta mafie , ii multumesc lu'Simon,ca mi-a dat sansa sa fiu rank 6,imi pare rau ca plec dar numai am timp de conditile pe care le cere Simon,nu prea mai sunt activ cum eram o data,va urez succes in continuare si sarbatori fericite,incet,incet o sa ma las de acest joc care devine un drog , si produce mai multi nervi decat distractie

Sarbatori fericite va salut , Fivelici0us .

Bafta Five in continuare......Tu pentru mine ai fost un prieten foarte bun pe server....mai invatat multe...eu te stiu de mai de mult si acnd nu eram in Stracci te stiam si mult miau spus ca esti un prieten bun si de treaba...O sa-mi fie foarte dor de tine..rar mai gasesti unu ca tine..poate o sa ne mai intalnim....Bafta!!!

Bafta in continuare Five ... ai fost un bun prieten pentru mine atat in Stracci si in Barzini pe vremea lui cLaU cand erai tu sub-leader ... ce vremuri frumoase ... pacat ca pleci , ne va fi dor de tine , foarte dor dar asta e ... incet , incet acest joc poate devine un drog asa cum ai zis si tu ... pacat , fix in seara asta cand ne-am facut de tot de ras ... Bafta in continuare si Sarbatori Fericite !