Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca ascultam : https://www.youtube.com/watch?v=ifMq-uYmT0U maine seara sigur avem 4/4 turfs, ne spune el pe unde sunt dusmanii =))

Cu siguranta :)) . Ati auzit ma ce sa ascultati? :))) Maine vreau tot LS-ul :)) . Asta este.. Daca nu suntem toti activi nu vom reusi niciodata nimic. Astept de la voi sa va prezentati in numar din ce in ce mai mare la war ca altfel nu vom putea face nimic niciodata.

:)))

B@NNu asta' a facut reclamatie la un membru de la noi si aplicatie pentru a intra :)), cum sa fie el acceptat daca ne face reclamatii?

Stai tu linistit ca nu e asa... Nu are nici o legatura. El a mai fost la noi in GSB. Acum vom vedea daca blake il acepta [nu stiu daca a avut rank 3 anterior]

@@DooKid, O fii asa, dar e urat sa faci reclamatie unui membru GSB in timp ce tu ai aplicat deja pentru aceasta factiune, infine.

Nu inteleg, ce este asa inactivitate mare?

Nu stiu dar eu tot sper ca daca incepe sa curga cu FW-uri pt absente o sa se mai trezeasca din ei... Sper sa am dreptate. Oricum sa vedem ce face blake.

Nu stiu dar eu tot sper ca daca incepe sa curga cu FW-uri pt absente o sa se mai trezeasca din ei... Sper sa am dreptate. Oricum sa vedem ce face blake.

Sa dea domnu', hai ca ma duc la film, vorbim putin mai incolo.

Sa nu iesi ca nu am cu cine sa mai discut aici :))

Heeey ce faceti??

Acum am intrat in casa. Ne auzim in 10 minute in joc.

Azi as vrea sa fac un event, ca o data fav si eu 5 luni intr-o factiune fara fw av etc

Ai intrat odata cu mine cred nu? Noi suntem bazaa :)). Haide si prin joc sa iti iau banii :))) .

Carter are dreptate.

Zici ca nu mai dam waruri, iar acum...

Tu vrei warruri si sa fim iar 6 membri on?? Eu zic sa avem rabdare sa se regleze lucrurile, sa se puna lider iar apoi sa ne reapucam de waruri. Pana atunci activitati, antrenamente, eventuri etc.

Imi pare rau ca postez aici, dar trebuia sa-i urez lui Dookid succes si sa imi iau ramas bun de la voi.

In astea 5 luni cat am fost membru am cunoscut multe persoane, am strans prietenii, cu bune si cu rele a fost frumos.

Dookid, iti urez succes cu factiunea, sa reusesti sa o ridici si sa faci mai multe decat mine :)).

Bafta baieti, ascultati de Dookid, sunt sigur ca va fi un lider exemplar! :*

Vreau +1

Tot nu ai plecat ma??

Iesi acas'

#fElicitari dookid. Meriti

Imi pare rau ca postez aici, dar trebuia sa-i urez lui Dookid succes si sa imi iau ramas bun de la voi.

In astea 5 luni cat am fost membru am cunoscut multe persoane, am strans prietenii, cu bune si cu rele a fost frumos.

Dookid, iti urez succes cu factiunea, sa reusesti sa o ridici si sa faci mai multe decat mine :)).

Bafta baieti, ascultati de Dookid, sunt sigur ca va fi un lider exemplar! :*

Vreau +1

Dookid iti urez succes in funcita de lider, in timp de 5 Luni mi-am facut prieteni buni dar si dusmani, asta e. Nu o sa uit niciodata factiunea aceasta datorita, ca in 5 luni nu am avut si noi de loc LS-ul...

Multumesc pentru urari :D . Sper sa reusesc sa duc mafia cat mai sus. Vom vedea ce voi putea face pe viitor.

Edited by DooKid

Salutari baieti! Felicitari Dookid pentru lider :)

Dookid iti urez succes in funcita de lider, in timp de 5 Luni mi-am facut prieteni buni dar si dusmani, asta e. Nu o sa uit niciodata factiunea aceasta datorita, ca in 5 luni nu am avut si noi de loc LS-ul...

Aveam asteptari de la tine.... Dupa DAR se pune intotdeauna virgula :))