Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu va mai ofticati atat pentru patratelele de pe harta pe care le pierdem, mai ales ca sunt luate incorect, cu coduri. Am avut 24/24 cand a contat, cand erau teste TW. De cand s-au scos brusc ne bat de ne rup. Coincidenta? Zic eu ca nu.

Mie nu imi este de turfuri, mie imi e ca ei te omoara cu coduri si dupa spun "praf", "magie" etc. Si daca ii omori tu o singura data si ei au scor 20-0, ei spun "CODATULEEEEE", "Ai post", "Doamne ce aim", "Iti place prin pereti", "SARE". Ca ei sunt frustrati ca ii bati cu tot cu cod si de aia se manifesta asa.

@@TRATEC Ba ia gata ma numai va plageti atat ca luam bataie ca exact asta vor astia sa ne injosim atat au uitat cand erau testele cu tw ca nici /exit din hq nu dateau si erau death

Oricum turfs cum vin asa si pleaca eu unu vreau sa fac ceva din aceasta mafie nu voi pleca nici daca vom avea 0 turfs nu ca altii ia bataie 1 war 2 gata demisie

Daca am fi 30 on pana la 10 si sa si veniti la war sa numai stati afk in hq i-am rupe va zic eu.Nu stiu daca ati observat la primu war de la 20:00 pana la 20:30 ii rupem dupaia

PAA

Edited by DC K0rS