Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@TRATEC Ba ia gata ma numai va plageti atat ca luam bataie ca exact asta vor astia sa ne injosim atat au uitat cand erau testele cu tw ca nici /exit din hq nu dateau si erau death

Oricum turfs cum vin asa si pleaca eu unu vreau sa fac ceva din aceasta mafie nu voi pleca nici daca vom avea 0 turfs nu ca altii ia bataie 1 war 2 gata demisie

Daca am fi 30 on pana la 10 si sa si veniti la war sa numai stati afk in hq i-am rupe va zic eu.Nu stiu daca ati observat la primu war de la 20:00 pana la 20:30 ii rupem dupaia

PAA

Nu ma mai pot abtine..

Esti cam prost tu asa.. Chiar nu intelegi ca atunci era cu totul alta mafie ( alt leader, alti membri, alta gandire)

Si nu o mai bagati pe asta cu * testele TV* .. Si eu am fost omorat de nenumarate ori cu AK47 din Constanta si stau in Prahova.. ( Fiecare padure are uscaturile ei )

Lasati : aww, ma doare, off, codat s.a.m.d e penibil.

Edited by T CooLio

@ Sincer daca ma-sii cobora la nivelul tau te-as injura acum, dar nu ma pun la mintea ta de 2 bani.Ma doare pe mine undeva de organizarea voastra si nu imi suferi mie aici la noi la discutii.Sa va vedem azi la waruri

A si app ai report SALL

@, Ba ce treaba ai tu de comentezi aici? Te bagi cu japca in seama, nu iti dau prietenii tai din factiune destula atentie? Du-te la ferma ta de chinezi si lasa-ne.

Aaaa, da. In plus, unii colegi ai tai macar au bun simt, si nu se trezesc sa vina sa faca acuzatii la noi in topic, mai ales ca stiu cum e treaba, fosti lideri, sublideri, rank 4+ care au respect. In schimb, tu esti unul dintre cei revoltati care vrei sa iti arati inteligenta in topicul adversarilor. Nici macar cei care au o problema cu noi din mafia voastra tot nu vin aici sa comenteze aiurea.

Edited by rTn DSG

@Smith nu știi sa scrii/vorbești.

Terminati cu posturile de genul "salut, am venit de la scoala" "noapte buna" etc ca va pot sancționa si in joc ptr spamul asta aiurea pe forum sau va inchid topicu 3 zile. Aveti grija, aici se vorbeste despre GSB!

Maine va astept la war in numar cat mai mare.

Edited by DooKid

My Own Opinion to this Gang That i will Finish This Weak Wars And Getting Out From here by Making Demissing Request. i Don t Know !! 24 connected From 41 Members. and 10 in turf from The 24 Members connected !! and in The End Asking Why we Loose The Wars. i have Been Tried to Speak To Many Members to be Present in war , But Nothing i'am Just an Stranger My Word doesn't Mean Nothing. So i Guess Making Demiss is the right Solution to Makes My Self Happy Again. every War and i get nervus Why i"am Doing this? Good Night GSB. and i wish to change my mind in the Last These 2 days in GSB.

Baa ma chinui de 4 zile sa cumpar un infernus /ad peste /ad am gasit la 1.8k km cu 1.58kk :)))) si la-m si cumparat nici daca ma plateai cu 10kk nu credeam ca mai gasesc asa lol baa :)))))

Nb la toti am facut si 18 ani acuma ma pot duce la concerte cu Haarp Cord mama ce necaz imi era cand aia se distrau la concerte si eu stateam ca prostu acasa ca nu aveam 18 ani.Primu concert al lui Haarp Cord in Bucuresti nu lipsesc Vaaa pwp inca o data nb buna si o seara cat mai frumoasa

Edited by DC K0rS

Baa ma chinui de 4 zile sa cumpar un infernus /ad peste /ad am gasit la 1.8k km cu 1.58kk :)))) si la-m si cumparat nici daca ma plateai cu 10kk nu credeam ca mai gasesc asa lol baa :)))))

Nb la toti am facut si 18 ani acuma ma pot duce la concerte cu Haarp Cord mama ce necaz imi era cand aia se distrau la concerte si eu stateam ca prostu acasa ca nu aveam 18 ani.Primu concert al lui Haarp Cord in Bucuresti nu lipsesc Vaaa pwp inca o data nb buna si o seara cat mai frumoasa

La multi ani !

Eu am cu cine sa ma duc, si daca merg stau la Vip Room :)

AM iesit si eu, noapte buna ! :*

So, i guess Today's Wars Was Pretty Good Than The Last Ones... so Noapte Buna All.