Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu zic mai bine sa te uiti la tine in HQ ce se petrece si dupaia te uiti la altu, de cand cu reintroducerea testelor TW vi s-a cam infundat voua si celor din VTB acuma plangeti ca veti pierde tot ce ati agonisit pana acumsi ca ne vom lua ceea ce ne apartine.Daca nu exista renko.cs nici acuma nu aveati HQ-ul

check BANLIST daca vrei sa vezi cine e codat si ai sa te convingi cine e codat cati codati au luat ban de la voi si de la VTB depaseste cu mult numarul codatilor de la noi

Daca stai s-o iei asa codatii sunt peste tot mai mult sau mai putin eu nu zic ca nu am avut codati si noi, dar la voi si la VTB era deja exagerat daca nu se bagau testele TW

Edited by AIM K0rS

Asta datorita faptului ca nu ii cunosteam ce fel de persoane sunt ii faceam asa

Stai linitit nu a luat nimeni, dar nici mult numai are am dat la reporturi la warurile cu voi si nu raspunde nimeni cum vrei sa ia ban daca adminii nici macar nu raspund la report, dar voi cand dati report pe noi imediar raspund cum se face asta?La VTB numai zic sunt o gramada care au luat ban si cum se face ca de cand sa-u reintrodus testele TW luati bataie?aaa?Oricum ne vedem luni la waruri vom vedea cine va iesi invingator din tot acest razboi intre gagurile din LS

Vacanta placuta si tie si turor vreau sa va urez

Edited by AIM K0rS