Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda alta treaba n-am decat sa ma uit la filme :)) La cate fete sunt noaptea in tot Bucurestiul.

Iauzi frate cu ce melodie a mai trecut cneva cu masina prin fata bloc-ului meu :))

Bighidi Boom Sakalaka, e fierbinte ca vara,
E incinsa rau, ca desertu-n Sahara

Dute baaa =)) =)) E incinsa ca desertu-n Sahara :)) Voi a-ti inteles ce a zis asta prin vers-ul ala =))).

O face omu muzica pt $$$ , dar omul asta are orice whore la pat oricand are el chef :)))

R3SP3CT !!!

Mda si stiu si unde e afi aia =))

Fac ca aseara m-am dus sa cumpar o sticla de suc si dupa mi s-a facut foame si am cautat un magazin de unde sa cumpar un sandwich si daca nu m-am invartit pe acolo pana am dat de fast food dala mai mic unde se vindea saorma , kebbab si cn ma istie ce avea in meniu :))

Am cumparat un sandwich la vreo 8 lei si turna ala la maioneza in el zici ca datea pe rascoale , dupa toarna ketchup dala picant si ce or fi pus in el ca ma ardea pe gat mai rau ca chilli aia =))

Ba tre neaparat sa imi cumpar laptop-ul ala ca m-am plictisit.

Prima oara mi-a respins Cetelem prin emag credit-ul ca nu se incadreaza unchimiu ca are pensie de 421 lei , dupa mi-a respins BRD prin pcgarage tot cu acelasi motiv , dupa mi-a respins o banka un imprumut ca mai am eu diferenta. Tre la orice cupon de minim 500 lei :))

Pai dao incolo acuma ca am facut rost de cupon de 1200 lei e prea culmea sa il respinga si pe asta :))

Problema este ca ea mai are un imprumut la nush ce si da vreo 400 lei / luna..

Da e prea culmea baa sa il respinga si pe asta :))

Si tot nu ii las ba in pace , cum frate vrea site-ul sa accepte si nu accepta banka.

Pai dracii ii gaseste.