Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

A fost bine astazi la waruri ,daca o tinem tot asa luam LS iara.

Mai,mai,mai doar eu la attack?Stati calmi am prins un attack pe bank LS si unu pe LSPD.

=))

@ Esti smecher tu :*

Maine vreau iar o prezenta de 70%.. daca o tinem asa si ascultati de ce se spune pe /f o sa avem numai de castigat. Am iesit ne auzim maine :*

@Mr0ne Iara pui video asta la fiecare post =))

Hai noapte buna imi fac niste arme si ma bag la somn.

Maine ma trezesc de dimineata plec la sala,apoi la liceu si trb sa fiu fresh.

Neata eroii mei :))

Aseara am dovedit ca se poate, 3/3, smecherie pe felie. Hai si in seara asta sa aratam ca nu e nevoie de un gang full sa faci treaba.

Ne citim dupa-amiaza, am plecat la liceu.

sunteti niste slabi, din toate punctele de vedere, cand pierdeti /q, si ca lider /q la war sa lasi membrii fara fvr ca te enervezi, wtf dude, e un joc. De ceilalti nu mai zic, copilarii.

Salutare a fost acceptabil astazi la waruri.

Daca nu facea faza aia mrone cu /q si alea chiar era bine.

Asa m-am enervat la maxim,tipam dupa fvr,la HQ era doar pony.

Dau bine =))

Hai sal am plecat si eu la sala.

Ne auzim diseara daca nu voi primi /uninvite sau poate ma razgandesc si retrag demisia.

Ma mai gandesc pana cand ajung acasa.Bafta ;)

Salut, rog pe cineva sa faca evidenta in locul meu. Nu prea am timp momentan, cine va face evidenta va fi invoit la 2 war-uri pe saptamana in loc de 1. Mersi.

O fac eu cand ajung acasa. Acum sunt la TIC, daca nu s-ar uita profesorul la mine as putea s-o fac acum

EDIT: Nu o mai fac pentru ca la 3:00 am meci, nu stiu daca o sa mai fiu in stare dupa :))

Daca poate s-o faca altcineva

Edited by Cosmin aka Arhanghel

Salut!

Se pare ca aici se incheie cariera mea pe acest joc. Ca sa mai scurtam din discutii, nu am lasat lideru doar pentru cearta de aseara, pur si simplu ma chinuiam sa intru la waruri. Ca sa va spun programul meu este foarte incarcat plec la 06:20 de acasa si ajung pe la 18:30/19:20. Si primul lucru care il facem cand ajungeam faceam un dus, mancam si dupa trebuia sa intru la war. Multi imi spun ca am lasat pentru ca nu faceam fata si alte chestii, dar nu e asa puteam sa stau sa ma bat si pe hq ca nu ieseam. Eu cred ca am facut multe pentru factiunea asta, bine din punctul meu de vedere.

Va salut si succes in continuare. Aa, si sa va mai spun ceva, liderul trebuie sa-l ia cineva care are timp sa steam minim 4 ore pe joc. Poate cineva ma intelege si atunci imi va da dreptate, nu am vrut sa fac rau factiuni.

Cateva momente le vedeti pe pagina mea de youtube https://www.youtube.com/channel/UCQpRsXGBdz9OfCk_5TezyyQ/videos

Poze nu prea am, pentru ca mi-am reinstalat windows-ul.

ALBUM

Succes noului LIDER!

Edited by Mr0ne