Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Platiti-va amenzile la timp pana nu se transforma in FactionWarn!

# Felicitari pentru warurile din aceasta seara. Maine va astept intr-un numar cat mai mare si sa nu va intindeti cu invoirile pentru ca pot inchide topicul.

Neata GSB!!!

Felicitari pentru war-urile de ieri!!

Azi va ajut si eu,astept cu nerabdare war-urile de diseara sa ma distrez!

Ne vedem in joc,bafta si o zi frumoasa!

@, Ce mai faci bai cristinele, am avut program lejer la munca o perioada si aveam chef de un war, cred ca o sa ies luni ca o sa incep iar tare la munca..

Felicitari pentru warurile din aceasta seara! Aceeasi activitate o vreau pe parcursul sederii voastre in acest gang. Cum si eu va inteleg la invoiri, asa si voi trebuie sa ascultati. Nu trebuie sa suferiti pentru ca am castigat, ci doar sa fiti in continuare la fel ! Un week-end placut va doresc !

Niciodata sa nu aveti incredere in prietenii dp samp, la un moment dat toti o sa te rupa pe la spate.

Cand cnv a zis asta ziceam ca noob dar acum vad si eu ce inseamna, dupa ce mergi la ei ii ajuti sa ia turfuri le vii la waruri, acum incep sa ameninte cu post si sa zica pe /f "Report pittbull rupe codu" nu-i nimic frate eu nu stau intr-un FW

dar gandeste-te snr ca am stat o luna si cv la tn cu rank 2 sa te ajut sa iti iei turfurile si acum faci arfe cu mn la fel si ceilalti, RESPECT @ doar el a mai ramas la fel restu sunteti niste suferinte

Edited by PIttbulL07

@@PIttbulL07, Ryakk e cel mai baiat bun, il cunosc de 2 ani de pe alte servere, am jucat cu el si impotriva lui si nu o avut 2 fete, eu nu va cunosc pe toti, nu am nimic cu nimeni, deci sa nu va luati de mine, pe Ryakk va puteti baza ;) !

Edited by Sheikh

Noroc baietii, ce mai ziceti. Am o intrebare daca urmatoarea saptamana intru de la al doilea war ca am ore pana la 7:30 are ceva? Sau intru de la primu pe la sfarsit.

@@GRobertt, daca nu ai minim 700 secunde pe teritoriu, vei fi considerat absent. Daca intri la sfarsit si apuci sa faci minimul de secunde, esti considerat prezent, daca nu, amenda pentru absenta la un war este de 500$. Uita-te in topicul " Evidenta warurilor " si sub prezentele membrilor, vei vedea sanctiunile pentru absenta la waruri.