Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

9 minutes ago, AIM iPa1n said:

nici codatii nu stiau ce a folosit ala

Aprobam, aprobam, vrem si noi DMG Hack ca pe Metin2 sa terifiem la war, poate ne ajuta fratele phenomz0r :-?? 

10 minutes ago, AIM iPa1n said:

eu zic ca din prima dovada asta ia ceva

'Ancient astronaut theorists say no' pentru ca e B-Zone si aici codatii au voie cu cheatu' pe low. Din moment ce am mai multe oua sub castravete decat sunt admini care stiu ce e aia cheat, au voie cu el pe cat vor ei :D DACA NU VRETI CODATI JUCATI FORNITE!

19 hours ago, AIM iRazor zis DHead said:

Bai sa stii ca nu mai am treaba, am fost azi si mi-am luat salariu', 26 de bete, si maine plec spre casa. N-am apucat sa ne vedem de data asta, da vara viitoare cred ca vin iar si tot la Hotel merg, poate atunci am sho timp liber :))

Place poza de profil, o ai si fara numele tau pe ea? :)))

On 9/14/2018 at 10:00 PM, Z O T A G said:

Da sau nu? 

Nu prea e de ban...se duc gloantele in tine oleac, are putin silent pe tec, dar nu e de ban :/

19 hours ago, EzkBBY said:

Parere despre tentativa mea de edit?

E frum, dar ascunde si data cand filmezi, ca e posibil sa iei an daca dai suspect, asa am luat eu ban :)))

On 14.09.2018 at 8:46 PM, AIM iRazor zis DHead said:

Bai sa stii ca nu mai am treaba, am fost azi si mi-am luat salariu', 26 de bete, si maine plec spre casa. N-am apucat sa ne vedem de data asta, da vara viitoare cred ca vin iar si tot la Hotel merg, poate atunci am sho timp liber :))

Sa ma iei in academie =)) 

16 hours ago, Snowye said:

Pervers mai ești, ferească Dumnezeu. 

Bună. 

Cine ma, io? 

Buna!