Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick nu pleca ca daca pleci plec si io :P

DEci pls nu pleca un lider mai bun ca tn nam avut inca pe unde am fost numa lider ca fanu pls nu pleca :D

SI sper sa dau saptamana asta testu ptr rank up :D

Need pe acata esti ??:))) de iei ore io si pe a 9 si nu iau ore :)))=)))

Is pe a 7'a desi nu imi place sa merg la ore da ma obliga taicamio & bunicamia X(... nu am ce sa fac... :((

EdiRoLE was banned by AdmBut =))))))))))))))

Poi Nick15 a zis in felu urmator: " Va ataca aiurea? Nu atacati, faceti ScreenShots/Video si faceti-le plangere. " Mie mi se pare ceva nu e bine, ei vor sa iasa din Paterno cu 3/FW si is demisi cu 10/60 FP, ca sa faca 3/FW ataca aiurea, DM, DB... Sau mai mult de atata nu ii duce mintea.

Ma duc la somn... Noapte buna! :-H

Stiu asta ;) nu e ceva nou =)), Ce va faceti voi fara mine? Cand cineva injura pe forum/off-topic vorbesc cu Spawn pe mess si ii explic. Pana acuma Rem0ver a luau +10% warn... desi merita si 20% si suspend, in fine nu vreau sa il contrazic pe Spawn, stie mai bine ca mine...

Helllooo ?!?! vad ca numa eu andrey, nick, un pic Alpine si Edirole... aici putem discuta, vad ca numa eu vb mai mult :))