Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baaaa =)) aia nu e pentru tine =)) E pt. cineva anume... :))

Gangsterul - Gay ( sper sa nu te superi, glumesc )

Poi eu ma injur cu Piticu prin sms, ma injur cu prietenii da o fac ascuns, asa fel incat sa nu se intample nimica :>

Baaaa =)) aia nu e pentru tine =)) E pt. cineva anume... :))

Gangsterul - Gay ( sper sa nu te superi, glumesc )

Poi eu ma injur cu Piticu prin sms, ma injur cu prietenii da o fac ascuns, asa fel incat sa nu se intample nimica :>

Nu ma supar :))

I'm NoT A Gay :))

ce mai ffaceti nu o sa intru cateva zile :D ca nu am voie la pc :)) am fakut niste nasbati si io :)):D o sa revin cat de repede pot o sa mai intru io 1-2 ore cand pot ! :D .... ;) Bafta avety grija de voi ? poate mai intru pe forum si mai vb ! DAbea astept sa revin :X

Ba tu nu vezi numele topic-ului ? "discutii intre membrii stracci" nu te mai baga e a 3-a oara cand iti spun si a4a oara cand te bagi iti promit ca data viitoare o sa ai warn pe forum ! ;)

Serverul nu merge momentan, dar va reveni. Este picata toata reteaua unde este hostat serverul:

1. Fie este o problema si nu au luat la cunostiinta inca oamenii de acolo

2. Lucreaza la servere/retea (de obicei, lucreaza la ore din astea, deoarece traficul este mult mai mic).

Daca maine nu revine, am sa contactez pe cineva de acolo.

Mai bantuie forumu ca scrie :))

Si ce mai faceti ? ... in lipsa de samp ... o dam pe cs dr.b-zone.ro ;) ... app ati vazut aia din paterno au ramas fara sublider saracii :))?